Digidexo.com

Hjem rettsmidler for diabetisk nervesmerter

Diabetisk nervesmerter, også kjent som nevropati, er en degenerativ tilstand som forårsaker smerte og svie samt muskeltretthet. Diabetisk nevropati kan behandles ved å fokusere på den underliggende tilstanden til diabetes samt smertebehandling. Det er flere hjem rettsmidler tilgjengelig for pasienten.

Movement

Forhindre lange perioder med sitter i en posisjon til å bidra til å lindre nerve smerte. Ikke kryss armer eller ben for en lang periode. Hvert 15. minutt bytter posisjoner eller stå opp og gå rundt. Prøv å unngå å sette press på hender, albue, knær eller andre ledd for å hindre at nye nerveskader.

Tren regelmessig ved hjelp av lav innvirkning aerobic for å holde blodet strømmer gjennom kroppen og lette nerve smerte. Gjør omfanget av bevegelse øvelser, for eksempel dans og power walking, for å forbedre kroppens evne til å takle smerte. Øvelsen vil holde blodsukkeret lavt, kontrollere diabetiker årsaken til nervesmerter.

Feet Care

Ta vare på føttene for å hindre nerveskader. Føttene er utsatt for nerveskader av diabetes på grunn av deres konstant bruk. Sjekk føttene for blemmer og kutt daglig som dette kan tyde på problemer med skoene dine. Prøv løse sko hvis blemmer eller kutt vises som trange sko kan gjøre vondt verre, så vel som fører til sår som ikke vil gro. Bruk bomullssokker som er løs og puster. Slitasje pads i skoene for å dempe virkningen når han går. Kjøp en bøyle for sengen som holder dekselet på sengen av føttene for å forhindre overoppheting og press.

Homeopati

Prøv homeopatiske metoder for å lindre smerter fra diabetisk nevropati. Bruk Aconitum for smerter, nummenhet og brennende følelse i ekstremiteter. Bruk belladonna å lette plutselige skyting smerter og rødhet i huden på grunn av smerter. Bruk hypericum å holde smerten ut av fingre, tær og armer og ben.

Kutt ned på kaffe som drikke kan forstyrre de homøopatiske metoder.