Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for å bli kvitt en kald

Naturlig rettsmidler for å bli kvitt en kald


Forkjølelse vanligvis streik voksne om 2 til 4 ganger i året, mens et barn kan oppleve opp til 10, ifølge University of Maryland Medical Center. Utløst av et virus, har det vitenskapelige samfunnet ennå å oppdage hvordan du kan forhindre dette svært vanlig lidelse. Mange naturlige behandlinger har en lang historie med bruk for å bekjempe forkjølelse og forskning viser noen av dem kan bidra til å redusere varigheten av symptomene, men bevis har blitt blandet i mange tilfeller. Vanligvis gjør de fleste naturlige forkjølelsesmedisiner utgjør ikke noen alvorlig helserisiko, spesielt siden du bruker dem for bare en kort tid. Ikke gi barna naturlige kosttilskudd uten å konsultere med din barnelege.

Andrographis

Andrographis, også referert til som indiske echinacea, har en lang historie med bruk for behandling colds.Evidence indikerer det vesentlig reduserer forkjølelsessymptomer, sier Dr. Evangeline Lausier av Duke University. En studie publisert i mars 2010-utgaven av "Phytomedicine" gjennomført en dobbeltblind placebokontrollert studie på effekter av andrographis. Over 200 pasienter tok enten 200 mg daglig av andrographis eller en placebo. I løpet av de tre første dagene, begge gruppene opplevde en reduksjon i symptomene. Fra dager 04:57 begynte imidlertid den andrographis gruppen til å oppleve en betydelig bedring i symptomer, mens placebogruppen rapporterte ingen endring eller en forverring av sin tilstand. For best resultat, begynner tilskudd innen tre dager etter symptomdebut.

Echinacea

Kanskje en av de mest kjente naturlige behandlinger for forkjølelse, har solhatt produsert blandede resultater i kliniske studier. De viser positive resultater observert en 10 til 30 prosent reduksjon i kaldt symptomer. Ifølge WebMD, fungerer Echinacea trolig redusere forkjølelse til tross for blandet bevis. Integrerende medisin ekspert David Leopold sier at motstridende resultater sannsynlig stammet fra å bruke forskjellige arter av gras og anbefaler Echinacea purpurea. The University of Maryland Medical Center sier en gjennomgang av 14 studier funnet ved hjelp av denne urten redusert lengden på en kald med et gjennomsnitt på 36 timer, og viser foreslått dosering som 300mg tre ganger om dagen.

Vitamin C

Lenge hyllet for sin gunstige effekter på immunsystemet, har vitamin C fått et sterkt rykte som en naturlig behandling for en kald. WebMD rapporter blandet bevis på sine fordeler for behandling av forkjølelse, men bemerker noen studier har funnet det kan redusere varigheten av en kald etter 24 til 36 timer. The University of Maryland Medical Center bemerker at mange studier bare funnet symptom-reduserende nytte i folk som tok vitamin C-tilskudd regelmessig, ikke bare når syk.

Sink

Sink pastiller er også ofte brukt til å behandle forkjølelse. Sammen med andre vitale funksjoner som fremmer normal vekst og utvikling, spiller sink en stor rolle i å fremme sunt immunforsvar. Dette tillegget har vært lenge studert for dens virkning på forkjølelse og har alltid produsert blandede resultater. Ifølge en WebMD artikkelen sist oppdatert i desember 2010, en fersk gjennomgang av 15 studier fant det gjorde redusere varigheten av forkjølelsessymptomer. Det konstaterer de ulike formuleringer som brukes i ulike studier som kan står for inkonsekvente resultater. Kroppen lettest absorberer sink picolinate, sink citrate, sinkacetat, sink glycerat og sink monomethione.