Digidexo.com

Bloods Healing

Bloodstone er laget av to typer kvarts: kalsedon og rød jaspis. Steinen er først og fremst grønne fra kalsedon med røde specs eller sprut være den røde jaspis. Bloodstone er kjent for sine helbredende egenskaper, men som med alle alternativ medisin er det lite bevis utover anekdotiske beretninger om dens effektivitet.

Stone of Courage

Bloodstone er tenkt å hjelpe en person utslipp følelsesmessige blokker av energi bundet i konflikt. Psykisk og fysisk stress kan redusere en persons energinivå, evne til å konsentrere seg og motivere. Ved å frigjøre energi, er du i stand til å takle nye utfordringer. Dette er grunnen til at steinen refereres til som "Stone av Courage." Jasper har en tendens til å ha jordings egenskaper mens kvarts absorberer negative energier. Så ved å bære Bloodstone, er du i stand til å bo i øyeblikket og håndtere det som presenteres trinn for trinn. Bloodstone er slitt av dem som søker å forbedre kreativitet og oppfattes som en muser stein. De to farger av stein, rød og grønn sit på motsatt ende av fargehjulet, som inneholder motsatte vibrasjons eiendommer for å frigjøre sinnet av konflikt og åpne den for å kreative tanker.

Eliminere giftstoffer

Steinen er først og fremst grønn, som har en energivibrasjoner som virker i blodet for å forbedre nyre, lever og milt funksjon. Det stimulerer lymfesystemet og er en stor stein for å hjelpe dem som lider av anemi. Som en del av å håndtere infeksjoner i kroppen, kan Bloodstone redusere pus pustler og øke blodsirkulasjonen, og bringer næringsrikt oksygen til ulike deler av kroppen din. Ved iført eller bruke som en perle elixir, hjelper Bloodstone flush toksiner ut av kroppen din. Ved å fjerne giftstoffer, er stoffskiftet forbedret og immunitet styrke er forbedret. Mange som tror på de helbredende egenskapene til Bloods bruke den når du besøker områder av smittsomme sykdommer, som sykehus eller utlandet.

Effektiv bruk

For å være effektive, bør Bloodstone bæres slik at det berører huden din. Hvis det er slitt over klær, vil det ta lengre tid for vibrasjonene å nå cellenivå. Å direkte øke organfunksjon eller fremme helbredelse, plasserer steinen på huden din direkte på det området av orgelet. En eliksir av Bloodstone er tilgjengelig som hjelper jorde en person og hjelper til med immunbyggende egenskaper. En eliksir er en væske laget fra Bloodstone gjennom en seremoniell prosess, som opprettholder de samme vibrasjons fotavtrykk av selve steinen. Den essensielle komponent med denne sten er ikke hvilken metode som anvendes, så lenge som det er fysisk kontakt med kroppen.