Digidexo.com

Hva er Anti-angst narkotika?

Anti-angst medisiner brukes til å behandle pasienter som lider av angst. Avhengig av medisiner, kan de gi rask lindring, vanligvis i løpet av tredve minutter til en time. Dette gjør dem anvendbare ved behandling av angst og panikkanfall.

Behandling

Anti-angst narkotika tregere sentralnervesystemet. Men har de ikke behandle de underliggende årsakene til angst. Hvis medisinen er stoppet, vil symptomer på angst vedvarer.

Anti angst narkotika

Anti-angst narkotika er også kjent som beroligende. De virker ved å redusere hjernens aktivitet, forårsaker bivirkninger foruten angst lettelse.

Side Effects

Bivirkninger inkluderer tretthet, forvirring og depresjon. Også, kvalme, urolig mage og nedsatt dømmekraft kan oppleves.

Betraktninger

Anti-angst medisiner er ment for kortvarig bruk. Fysisk avhengighet og narkotika toleranse er vanlig. Psykologisk avhengighet kan også forekomme. En gradvis nedtrapping av stoffet kan bidra til å redusere abstinenssymptomer.

Anti Beroligende

Det er ulike klasser av medisiner som brukes til å behandle angst. Antidepressiva (SSRI, MAO-hemmere, trisykliske antidepressiva) har blitt funnet effektive i behandling av angst. De har en lavere risiko for avhengighet og misbruk.