Digidexo.com

Hemp Powder Vs. Hemp Oil

Hemp Powder Vs.  Hemp Oil


Hamp frø samles fra cannabis anlegg og anvendt for å produsere hamp pulver og hamp olje. Disse stoffene varierer i hvor de er produsert, og skiller seg i deres generelle egnethet.

Hemp Oil

Hamp frø blir presset for å ekstrahere en olje, som inneholder et 3: 1 forhold av omega-6 og omega-3-essensielle fettsyrer.

Hemp Powder

De resterende materialer igjen fra utvinning prosessen er kjent som hamp frø kake, som er frest og omgjort til hamp pulver.

Bruke Hemp Oil

Hampolje er ikke egnet for steking (på grunn av et lavt røkpunktet); er det imidlertid ofte brukt som mat olje og kosttilskudd, på grunn av de helsemessige fordelene av å konsumere høye nivåer av essensielle fettsyrer (EFA). Det er viktig å innlemme EFAs i kosten fordi en mangel i enten alpha linolenic acid (LNA) - Omega 3 - eller linolenic acid (LA) - Omega 6 - kan føre til synshemning, høye triglyserider, høyt blodtrykk , klebrige blodplater, vev betennelse, ødem, tørr hud, mental svekkelse, lavt stoffskifte, eksem-lignende utslett, hårtap, lever degenerasjon, nyre degenerasjon, mottakelighet for infeksjoner, svikt av sårtilheling, sterilitet hos menn, spontanabort i hunner, eller hjertet og sirkulasjonsproblemer.

Bruke Hemp Powder

Hemp pulver er siktet for å produsere hamp mel og hamp protein konsentrat; de store fibre blir langsomt siktet ut, og etterlater en finere korn av rent hamp protein. Hemp mel kan erstatte mel i de fleste oppskrifter, og proteinkonsentrat brukes vanligvis i proteinrik elementer, for eksempel protein shakes.

Er noe av dette ulovlig?

Ifølge Dr. Andrew Weil, forfatter av "Natural Health, naturmedisin," "Oljen i seg selv er helt lovlig. Hamp frø er tillatt i handel hvis de har blitt sterilisert på noen måte å hindre spiring."

Hvilken?

Mens hamp pulver leverer mer fiber eller protein i kostholdet ditt hamp olje, og tilbyr en lett fordøyelig 3: 1 balanse på 80 prosent EFA innhold.