Digidexo.com

Hva betyr det hvis håret faller ut av bena?

Hva betyr det hvis håret faller ut av bena?


Kvinner og menn er begge utsatt for tap av hår på beina. Årsakene til den gradvise eller plutselige Shedding kan være relativt harmløse, eller det kan være alvorlige. Det er viktig å snakke med en hudlege, en hud og hår spesialist eller en lege for å eliminere mulige sykdommer og behandle tilstanden deretter.

Alopecia areata

Alopecia areata, eller AA, er preget av usammenhengende plutselig håravfall på kroppen eller hodebunnen. Ikke betraktet som en alvorlig tilstand, forskere anser det som en autoimmun sykdom der immunsystemet angriper hårsekkene tenker vev er syke. I sin mildeste form, vokser håret tilbake etter noen måneder, og i sin mest alvorlige, komplett kropp hårtap forekommer (alopecia universalis).

Dårlig Blood Flow

Hair har to hoveddeler: en håret utenfor hodebunnen; og en hårsekken som er ansvarlig for hårvekst, under hodebunnen. Blodstrømmen til follikler hjelper håret vokse. Alvorlig nedsatt blodsirkulasjon kan påvirke vekst eller forårsake skallethet hvor som helst på kroppen.

Hormonelle ubalanser

Hårsekkene trenger også østrogen og en mangel eller uttømming av hormonet hos kvinner kan føre til at kroppen håret blir tynt og faller ut. Dette er et vanlig symptom hos kvinner i overgangsalderen. Skjoldbrusk lidelser kan også føre til hårtap hos noen kvinner.

Diabetes

Håravfall er nært knyttet til diabetes, og det er betraktet som en av de første symptomene på sykdommen. Den dårlig sirkulasjon, forhøyet stressnivå og hormonell ubalanse som kommer med diabetes er alle vanlige årsaker til håravfall og tynt hår.

Medisin / bivirkninger

Noen medisiner, medisiner, stoffer eller giftstoffer inkludert Vicodin, hydrokodon, og oksykodon kan føre til flekkvis håravfall på kroppen som en bivirkning.