Digidexo.com

Slik Clear blemishes

Slik Clear blemishes


Kviser og urenheter kan angripe ansiktet og kroppen og la stygge arr eller merker. Det er flere årsaker til lyte merker, for eksempel feil hygiene og dårlig kosthold. Heldigvis er det mulig å fjerne lyte merker og forbedre utseendet på huden din. Ulike produkter kan hjelpe å bli kvitt akne. Men sammen med ansikts- og kroppspleieprodukter, endring av livsstil er viktig for å fjerne huden.

Bruksanvisning

Style håret bort fra ansiktet. Hårspray, sjampo og hår kremer kan piple inn ansiktet og tette porer. Dette kan utløse eller forverre eksisterende akne. Hold håret av pannen og ansikt for å unngå akne humper.

Bruk en ansiktsrens for å fjerne sminke før du sovner. Surfe på hudpleie midtgangen av dagligvarebutikk og kjøpe ansikts renere og akne snerpende å rense porene og fjerne bakterier fra ansiktet.

Bade med en antibakteriell vask. Bakterier på rygg, armer, ben og andre deler av kroppen kan innføre eller forverre akne. Bruk en antibakteriell kroppsvask for å vaske bort urenheter og bidra til å rydde huden din.

Opt for oljefrie ansiktsprodukter. Les kosmetiske etikettene nøye og bare kjøpe elementer som sier "oljefri" på pakken. Fet produkter kan tette porene og forårsake kviser.

Bruk sterkere eller reseptbelagte medisiner. Over-the-counter og naturlig rettsmidler kan ikke klare alvorlig akne merkene. Snakk med en hudlege og diskutere alternativer. Spør om p-piller og reseptbelagte akne medisiner som stopper kviser.

6. Skjær ut sure matvarer. Tomat-baserte matvarer, sitrus mat og kullsyreholdige drikker har et høyt syreinnhold og kan utløse akne i noen mennesker. Midlertidig avstå fra disse mat og drikke for å se om akne blir bedre.