Digidexo.com

Hvordan bli en medisinsk hypnotisør

Hvordan bli en medisinsk hypnotisør


Hypnoterapi - fra det greske ordet "Hypnos", som betyr "å sove" - ​​bruker øvelser for å sette en pasient i en transelignende tilstand. Dette endret bevissthetstilstand produserer dyp avslapning for personen under hypnoterapi. En medisinsk hypnoterapeut kan bruke hypnoterapi til å hjelpe noen ned i vekt, slutte å røyke, overvinne fobier, håndtere stress eller redusere smerte og gi lettelse for mange andre helsemessige forhold. Å bli en lisensiert medisinsk hypnotisør krever omfattende opplæring og utdanning.

Bruksanvisning

•  Fortsett utdanning utover en fire-årig høyskole grad. Du må få minst en graduate-nivå grad i noen akademisk disiplin fra en akkreditert utdanningsinstitusjon før du er kvalifisert for sertifisering av National Board for Certified Kliniske Hypnotherapists (NBCCH). Licensed medisinske hypnotisører typisk praktisere som leger, kiropraktorer, mental helse rådgivere, avhengighet eller rusmisbruk rådgivere, psykiatere, psykologer, eller pastorale rådgivere.

Lær mer om medisinsk hypnoterapi ved å jobbe som praktikant med en lisensiert hypnotisør mens du arbeider mot graden din. Spør skolens faglige rådgiver for å hjelpe deg med å finne en passende lege eller psykolog for å jobbe med i ditt område.

Møt de ekstra krav til opplæring. For å bli sertifisert av NBCCH, må du anskaffe minst 60 timer eller mer av ekstra klasseromsundervisning på hypnoterapi utover en høyere grad, inkludert veiledet praksis. Hvis universitetet ikke tilbyr hypnoterapi kurs, kan du finne flere opplæringsprogrammer i nesten hver eneste stat. The International Medical og Dental Hypnoterapi Association (IMDHA) tilbyr kurs i hypnose over hele verden, mange som er statlig godkjent. Den IMDHA Nettstedet har en omfattende liste over godkjente skoler som tilbyr kurs.

bli lisensiert i staten der du ønsker å øve. Noen psykiske spesialiteter kan ikke kreve statlige lisensiering. Hvis staten ikke krever en lisens for ønsket yrke, kan du be om en erstatning for en akseptabel nasjonal sertifisering for å øve hypnoterapi i staten. Den amerikanske Psykoterapi og Medical Hypnose Association (APMHA) anbefaler at de med spørsmål om statlig sertifisering kontakte deres tilstand riksadvokatens kontor.

Søk om NBCCH sertifisering. Søkere er kvalifisert til å søke om dette nasjonal sertifisering før all nødvendig opplæring er gjennomført, dersom de har fullført minst 30 timer med klinisk hypnoterapi trening og alle andre gjeldende krav. Du kan be om et program pakke på NBCCH nettside.

Tips og advarsler

  • Det finnes to typer sertifisering, Diplomate og Fellow. En Diplomate krever ytterligere 150 timer med erfaring, mens Fellow krever 250 ekstra timer.