Digidexo.com

DIY Plastic Briller Frame Repair

DIY Plastic Briller Frame Repair


Brilleinnfatningen rammer kommer i et stort utvalg av stiler og former. Valg for brille ramme materialer spenner fra titan til plast. De kan også bryte på ugunstige tider. Selv tykk plast rammer kan bryte. Det er noen midlertidige reparasjoner som du kan gjøre hjemme som vil jobbe til de rammene kan være profesjonelt reparert eller nye briller kan kjøpes.

Reparere The Bridge

Broen av plast brilleinnfatningen er utsatt for brekkasje. Dette området er vanskelig å reparere permanent, slik at eventuelle reparasjoner som er gjort på broen er en midlertidig løsning. For en rask reparasjon, bruk tape og pakk det rundt broen. Det er ikke en behagelig måte å bære briller, men det vil fungere før forsyninger er på hånden for å gjøre en annen form for reparasjon. For en bedre løsning, bruk en varmt lim pistol eller superlim for å sette plastrammen bitene sammen igjen. Hold bitene sammen til limet har herdet. Ikke få lim på linsene, som det kan være vanskelig å fjerne.

Reparasjon Riper

Plast øyeglasset rammer kan ripe, og mens riper ikke forringe kvaliteten på visjonen, de kan være skjemmende. Hvis fargestoffet går hele veien gjennom plasten brillerammen, buff scratch med en neglefil. Pass på at karakteren av neglefil er fine. Ikke bruk en grov neglefil på plastrammen. Et annet alternativ er å kjøpe en plast polish eller smykker polish og bruke polish til buff scratch.

Reparere Temple

Som templene i plast øyeglasset rammer er stress poeng, de er et felles område for brekkasje. Bruk tape som en rask løsning, men når det er mulig å bryte ut limet pistol eller kjøpe noen superlim og bruke på tempel stykker.

Oppmykning Plastic Brille Frame

Det er ikke alltid praktisk å dra til en optisk butikken for nødvendige reparasjoner eller justeringer. Plast brillerammer kan justeres eller repareres av nedtoningen rammene. Denne fremgangsmåten kan fungere for å reparere en ødelagt bro eller ødelagte tempel stykker. Sett en kjele med vann over varme til det koker. Som det koker, holder glassene over pannen. Bruk hansker for å beskytte hendene fra steam brenne. Sjekk plast øyeglasset rammer for å mykne. Når plasten er myk nok til å jobbe med, skyver en liten nål inn i den ene kanten av det ødelagte stykket og skyv den andre brutt kanten på den andre enden av pinnen. Dette forbinder de to stykker. Glatt plast så mye som mulig mens det fortsatt er relativt myk. Bruk denne oppmykning metode for å justere øretelefonene når de ikke passer akkurat. Ikke legg plast øyeglasset rammer direkte over åpen flamme.