Digidexo.com

Hvordan å plukke Aktiviteter for Aspergers barn

Hvordan å plukke Aktiviteter for Aspergers barn


Barn med Aspergers syndrom liker å fokusere på bare en eller to ting som interesserer dem til utelukkelse av alt annet. Morsomme spill eller aktiviteter som får dem i samspill med den større verden kan bidra til å oppveie denne tendensen. Selvfølgelig spiller alle barn forskjellig, men her er noen forslag.

Bruksanvisning

Velg bøker med en slags interaktiv komponent. Pop-up bøker, bøker med fargerike bilder eller interessante teksturer kan få ham engasjert mens han lærer nye ord.

•  Gå til parken. Trening er en fin måte for Aspergers barn å blåse ut damp. Lekeplasser og klatrestativ gir en sjanse til å forbedre motoriske ferdigheter, og hun kan ha det gøy morer seg på lysbilder, merry-go-runder og svinger.

Og snakke om hvordan personene samhandler Se på TV eller filmer sammen. Du kan peke ut bruken av sarkasme i en sitcom, eller forklare hvorfor noen gråter i et drama. Dette kan fungere som en slags tutorial som vil hjelpe barnet ditt plukke opp på sosiale køer.

Hold gåter rundt. Barn med Aspergers syndrom vanligvis trenger for å utvikle sine romlige ferdigheter. Gåter eller modeller av noe slag er en morsom måte å få barnet jobbe med hendene og tenker på hvordan ting passer sammen.

Spill brettspill sammen. Dette gir sosial interaksjon, men gjør det på en strukturert måte som Aspergers barn har en tendens til å være mer komfortabel med. Og, som med alle barn, spill hjelpe barna lære å håndtere nederlag.

Syng sammen. Studier har vist at musikk kan ha en kraftig sosialt samvær effekt på Aspergers barn; og, som alle andre, de har lettere for å lære ord når de blir satt til musikk.