Digidexo.com

Retningslinjer for bruk av Silver Biotics

Sølv biotika, også kjent som kolloidalt eller ionisk sølv, har vært brukt i generasjoner som et middel for en rekke medisinske ills og klager. Et mineral supplement, er sølv og sølv mineralprodukter antas å bidra til å øke immunsystem funksjon, som et hudpleieprodukt og som en naturlig urtemedisin og forebyggende terapi for behandling av bakterier basert sykdommer. Men enkeltpersoner som benytter seg av sølv biotics trenger å følge instruksjoner om bruken, som med alt, for mye av en god ting kan ha negativ innvirkning på helsen din.

Dosering av flytende sølv Biotics

Ta sølv biotics i henhold til instruksjonene som tilbys på flasker eller ampuller. For eksempel er det vanlig servering størrelse av sølv antibiotika omtrent en teskje (5 ml) mellom én og tre ganger om dagen for voksne, en fjerdedel til en halv teskje for barn. Gravide kvinner eller de sykepleie babyer bør alltid snakke med sine leger om bruk av sølv antibiotika før bruk

Patches

Plasser foten pads eller fots patcher som inneholder sølv biotics til bunnen av føttene, som antas å være i stand til å trekke farlige giftstoffer fra blodet og forbedre immunsystem støtte. Patches kan inneholde omslag urter og ingredienser som er kjent for sine helbredende effekt, for eksempel japansk bambus eller tre eddik pulver. Les bruksanvisninger på boks for riktig bruk. Mest vanlig er patcher som finnes i individuelt pakket pakker, som selvklebende bakside som er brukt direkte til bunnen av foten, som oftest før sengetid. Flekkene holde på hele natten, og trekker giftstoffer fra blodet. Flekkene fjernes og kastes i morgen.

Silver Biotics Sprays

Ta sølv antibiotika, enten i spray eller olje form på tom mage. Dråper kan plasseres under tungen og holdt der i ca. 30 sekunder for å aktivere noen av dosen til å absorbere umiddelbart inn i munnen. Spray kan bli sprutet under tungen i tillegg. Vent ca 15 minutter før du drikker eller spiser noen form for væske eller mat. Vent fire timer etter å ha spist før du tar sølv biotics så magen er i stand til å fordøye mat og dra nytte av olje eller spray.