Digidexo.com

Herbal Behandling for isjiasnerven Pain

Urtemedisiner spille en avgjørende rolle i alternativ isjias behandling. Mange tradisjonelle medisiner har blitt opprettet fra urter og naturlige produkter og deretter modifisert for masse kommersiell produksjon. Urter for isjias er generelt ansett som trygt, og hvis tatt i de foreskrevne mengder fører ikke til noen store komplikasjoner. Urtene er beskrevet nedenfor i ulike former er anbefalt for behandling av isjias.

Djevelens Claw, Oil of Winter og St. Johns Wort

Urten Djevelens klo er ofte anbefalt for behandling av leddgikt smerte og kan hjelpe med smerter fra isjias. Djevelens klo røttene blir tørket og gjort om til kapsler, tabletter og ekstrakter sammen med salver for ekstern applikasjon. Drikk te laget av djevelens klo for å lindre sciatic smerte.

Masser noen dråper olje av vinter som har vært blandet med 1 ss. mandelolje inn i områder berørt av isjias. Olje av vinter er mye brukt til å behandle leddgikt og såre verkende muskler.

St. Johns wort er tilgjengelig i olje form og kan bli massert i det berørte området spesielt før du tar kvelden. Det bidrar til å lindre smerter og spenninger i musklene.

Kamille og gurkemeie

Drikk kamille te for lindring av Isjias symptomer. Den kan også brukes som en lokal applikasjon på det berørte området. Legg 10 til 20 dråper av kamilleekstrakt i vann og drikke for lindring av symptomer.

Gurkemeie er en svært populær urt for behandling av alle typer skader sammen med healing sår, lettelser isjias og generell smertebehandling. Ta på daglig basis ved å blande noen rå gurkemeie i melk og drikker blandingen. Gurkemeie er også ganske effektiv som en lokal applikasjon for behandling av isjias. Kombiner med mandelolje og massere forsiktig inn de berørte vev.

Jamaicanske Dogwood, Sennep olje og hvitløk

Ta mellom 2 og 4 g av tørket rot av Jamaicanske dogwood å avlaste smertefulle symptomer på isjias. Denne urten bør ikke tas av kvinner som er gravide eller ammende.

Plasser noen hvitløk pods inn noen ts. sennep og varme opp til hvitløk har brent. Avkjøl, bland sammen og gjelder for det berørte området. Massere området for å lindre sciatic smerte.

Kombiner disse naturmidler med trening, kosthold, massasjeteknikker og over-the-counter medisiner for å lindre smerten av isjias. Spør legen din hvis du opplever pågående smerte for en effektiv behandling plan.