Digidexo.com

Hvordan Minimer Scars Under Healing

Hvordan Minimer Scars Under Healing


Arr oppstår når kroppen forsøker å helbrede et kutt eller flenge i huden. Legemet gjør dette ved å utvikle et tykt lag av kollagen på stedet for skaden. Dette kollagen ofte er hvit eller rød og er noen ganger hevet, og dermed utvikle den typiske arrvev utseende. Hvorvidt et sår er et resultat av en ulykke eller kirurgisk prosedyre, det er noen skritt å ta for å minimere skader på huden og redusere arrdannelse.

Bruksanvisning

•  Påfør 1 ts. av arr visne krem ​​en gang eller to ganger per dag som anvist av produktets emballasje. Du bør vente til huden begynner å gro før du påfører disse kremene som de ikke bør brukes på åpne sår eller blødning hud. Disse kremene er tilgjengelige over disk på apotek.

Påfør en silikon arr reduksjon patch, som ligner på en bandasje, på toppen av såret området og la den på i opptil 48 timer. Plasser silikonplaster, slik at den overlapper kantene av såret svakt. Fjerne etter 48 timer og erstatte med en ny patch.

Ikke utsett arret for sollys, da dette vil føre til økt pigmentering og gjøre det mer fremtredende. Påfør solkrem før du går utenfor, eller dekke den arrete området med klær.

hindre dannelsen av en skorpe ved å blande 1 del vann med 1 del hydrogenperoksyd. Bearbeid løsningen på såret ved hjelp av en bomullsdott to ganger per dag for å fjerne død hud fra overflaten av såret.