Digidexo.com

Kosttilskudd for ADHD barn

Arbeider med barn som har attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) er en vanskelig og utfordrende problem som ofte resulterer i bruk av et farmasøytisk intervensjon, men det er noe som tyder på at naturlige forbindelser kan ha den ønskede effekt på atferd. Det er mange myter og folk rettsmidler som vedvarer, men vitenskapen bak en rekke forbindelser bør gi foreldre håp. Nyere forskning har presentert funn som kan endre behandlingen brukes for barn med ADHD.

Fakta

ADHD er et betydelig problem, ikke bare for de berørte barnet og hans eller hennes foreldre, men svært ofte påvirker klassekamerater, lærere og skoleledere. Ifølge Journal of American Medical Association (JAMA), "ADHD rammer 3-12 prosent av barn i USA" (se referanse 1). I et forsøk på å gi barna et naturlig middel, mange foreldre prøvd johannesurt, men det er ikke universalmiddel som sliter foreldrene håpet på. Som et resultat, er andre naturlige alternativer til reseptbelagte legemidler desperat søkt av millioner av familier. To spesifikke forbindelser --- Pycnogenol og høyt umettede essensielle fettsyrer (HUEFA) --- presentere kliniske resultatene som er oppmuntrende.

Betydning

En Nutrition & Food Science studie i 2005 påstått å avdekke minst noen av de underliggende ernæringsmessige årsaker til ADHD. Forskere identifisert en kombinasjon av mikronæringsstoffer og essensielle fettsyrer mangler som var konsistente blant barn med ADHD (se Referanse 2). En annen studie utført i 2007 avslørte ytterligere ledetråder til årsakene bak ADHD ved å oppdage hormonelle ubalanser som presenteres av barn med tilstanden. Disse ubalansene syntes å være knyttet til atferden til barn med sykdommen, og var minst delvis ansvarlig for moodiness, rastløshet, sinne og irritabilitet vist av disse barna (se Reference 3).

Funksjon

Ved å inkludere kosttilskudd mikronæringsstoffer tilskudd og omega-3, fant forskerne i 2005 studie en direkte reduksjon i frekvensen av ADHD atferdsmessige symptomer. Forskningsgruppen i 2007 gjennomført en placebokontrollert test av et stoff som heter Pycnogenol®. Pycnogenol er en furubark ekstrakt som er tatt muntlig. Resultatene av studien "show [ed] Pycnogenol balanserer stresshormoner, noe som senker adrenalin og dopamin, noe som resulterer i en reduksjon av ADHD [blant deltagerne]" (se Referanse 2).

Typer

Til tross for de positive resultatene fra bruker mikronæringsstoffer tilskudd, omega-3 og Pycnogenol i tilfeller av ADHD, er fortsatt at ikke alle barn ble hjulpet av disse tiltakene faktum. Andre naturlige alternativer finnes som har fungert som folk rettsmidler i mange år og har en betydelig mengde av anekdotiske bevis som tyder på at de kan fungere. I et Los Angeles Times artikkel fra 2008, melder Chris Woolston på en rekke kosttilskudd som er påstått å hjelpe rolig hyperaktive barn. Woolston inneholder omega-3 i sin rapport, men inneholder også urter som sitronmelisse og kattemynte, og en planteekstrakt som kalles soya fosfolipider.

Betraktninger

Barn som er under omsorg av en utøver eller har fått foreskrevet Ritalin bør ikke avvike fra deres behandlingsforløpet uten å diskutere det med legen sin. I tillegg bør alle planer som foreldre har til å prøve ulike supplement regimer på sine barn drøftes med barnets primære omsorgsperson. I alle tilfeller er det en sjanse for legemiddelinteraksjoner og komplikasjoner, så unngå å kombinere kosttilskudd med legemidler med mindre av en kvalifisert utøver.