Digidexo.com

Ringorm Cures Med Honey

Ringorm Cures Med Honey


Til tross for navnet, en sopp som forårsaker ringorm, ikke en orm. Ringorm smitter torso og hender; føttene som fotsopp; hodebunnen og lysken, der det er ofte referert til som jock kløe. Ringorm kan vises på flere steder samtidig.

Svært smittsom, er ringorm overføres av både hud-til-hud og element-til-punkt-kontakt. Skitne klær eller håndklær kan spre soppen som kan vann fra felles svømmebasseng eller dusjer. Ringorm sopp trives i varme, våte forhold.

Honning og Ringorm

The Honey Research Unit ved New Zealand University of Waikato testet beite honning og Manuka honning på sju forskjellige typer sopp. De fant at hydrogen peroxide stede på beite honning og andre anti-fungals i Manuka honning hemmet vekst i alle sopp. Prøv enten Manuka eller medisinsk-grade honning for å kurere din ringorm. Begge er tilgjengelig på nettet.

Søknad

Væsker som utskilles fra sår svekke honning helbredende fordeler. Fordi ringorm er ikke sannsynlig å frigjøre væske, vil du ikke å bruke så mye honning til å behandle det som du ville en brenne eller skjære. Du kan heller ikke nødt til å endre din dressing mer enn en gang om dagen.

The University of Waikato anbefaler å sette ca 2 ss. eller en oz. honning på en 4-by-4 tommers steril pad. For en mindre eller større pad, justere mengden av honning deretter. Bruk et ikke-absorberende pute å sørge for at honning forblir på huden din. Puten skal strekke seg forbi kantene av den infiserte delen av huden din.

Dekk den første dressing med en vanntett andre hvis nødvendig. Hvis det er ikke-klebende, fest den med tape eller en elastisk bandasje.

En kommersiell anti-sopp løsning som inneholder Manuka honning er tilgjengelig på nettet, men den aktive ingrediensen er tolnaftate. Det er enklere å bruke enn honning dressing, at du må vaske og tørke berørte huden om morgenen og kvelden. Man anvende løsningen for mellom 2 uker og 1 måned, avhengig av typen av ringorm man har.

Tolnaftate, derimot, kan forårsake en allergisk reaksjon som produserer pustevanskeligheter, ansiktsbehandling og muntlig hevelse, elveblest og kløe.

Honning og Gurkemeie

Ayurvedic healing råder behandle ringorm med både gurkemeie og honning. Behandle en tommel-størrelse stykke gurkemeie rot i food prosessor til å trekke ut saften. Påfør litt av saften direkte til ringorm. Kombiner en annen teskje av det med honning og drikke.