Digidexo.com

Holistisk Diabetes Treatment

Diabetes, en sykdom som hindrer kroppen fra å lage eller riktig bruk insulin som resulterer i forhøyet blodsukkernivå, påvirker 23.600.000 mennesker i USA. Ifølge American Diabetes Association, både genetikk og miljøfaktorer som mangel på mosjon og fedme er viktige faktorer i utviklingen av sykdommen. Mange helhetlig utøvere tror at diabetes kan med hell klart ved å bruke naturlige helse og velvære teknikker.

Trening

Selv om årsakene til type 1 diabetes er fortsatt ukjent, fedme er en viktig risikofaktor for å utvikle type 2 diabetes. Trening er nødvendig for å opprettholde en sunn vekt og for å stabilisere metabolisme nivåer i både type 1 og type 2 diabetes.

Start med en grunnleggende treningsregimine som inkluderer 30 minutter med kondisjonstrening fem dager per uke. Turgåing, sykling og svømming er en god måte å komme i bevegelse. Etter noen uker med konsekvent cardio trening, vil du være i stand til å øke tempoet i treningen og innlemme avanserte teknikker som jogging eller løping. Målet for tre dager per uke av 30 minutter styrke-trening ved å benytte frivekter, universell vekt maskiner eller motstand band. Gradvis øke vekt eller motstand beløp som din styrke og utholdenhet forbedre. Deltagelse i idretter som volleyball, håndball eller dans er morsomme måter å få aktiv og holde seg i form.

Forbedre Diet

En viktig faktor i å miste vekt og få din diabetes under kontroll er et sunt kosthold. Unngå sukker, bearbeidet mat og usunne karbohydrater, som vil forstyrre blodsukkernivået. Unngå hvite matvarer som mel, brød og sukker og velger hele korn, hvete og ubehandlet mel i stedet.

Telle karbohydrater vil bidra til å holde insulinnivået fra varierende. Koordinere spise slik at du spiser samme mengde karbohydrater på samme tid hver dag.

Vær oppmerksom på glykemisk indeks av mat, spesielt karbohydrater. Høy glykemisk mat har en tendens til å øke blodsukkeret raskere enn lav glykemisk mat. Fettrik mat generelt har en lav glykemisk indeks, så lav glykemisk betyr ikke nødvendigvis sunt. Overvåking av alle matvarer er en viktig faktor i å kontrollere diabetes.

Øk inntaket av grønnsaker. Frukt er gunstig, men å spise for mange kan heve blodsukkeret, så begrenser dem til 1/3 av din produserer forbruk. Ved inntak av frukt, velger epler enn høyere sukker frukt som bær, druer eller kiwi.

Ifølge Mayo Clinic, bør diabetikere konsumere et balansert kosthold med det totale kaloriinntaket som består av 45 til 65 prosent karbohydrater, 20-35 prosent fett og 15 til 20 prosent protein.

Unngå kunstige søtstoffer

Mange mennesker feilaktig anta at en matvare med en null kaloriinnholdet er et sunt valg. Kunstig søtstoff inneholder kjemisk endrede sukker, hvorav mange har vært knyttet til glukose intoleranse og insulinresistens. I stedet velger alle naturlige søtstoffer for mat og drikke, slik som stevia, agave nektar og xylitol. Disse alternativene er kjemisk fri og er lav på glykemisk indeks, noe som betyr at de ikke vil øke blodsukkernivået. Bruk dem til å blidgjøre drinker og måltider og som en erstatning for sukker i oppskrifter.

Øv avslapping teknikker

Forhøyet kortisolnivå har vært knyttet til utvikling av diabetes. Holistisk avslapping teknikker som kontrollert pusting, tai chi, meditasjon og yoga har vist seg å redusere kortisol stressnivå. Øv holistiske avspenningsteknikker så ofte som mulig med sikte på et minimum fire ganger per uke. Disse øvelsene vil bidra til å etablere en positiv sammenheng mellom sinn og kropp, oppmuntre en helhetlig tilnærming til hele kroppen healing og velvære.