Digidexo.com

Bivirkninger av MS Cotin

MS-cotin eller MS-Contin er et merkenavn for en reseptbelagte medisiner som inneholder morfin. Til tross for sin effektivitet ved å lindre smerte, utgjør MS-Contin risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Typer bivirkninger

Bivirkninger av MS-Contin omfatte angst, forstoppelse, depresjon, irritabilitet, svimmelhet, tretthet, svimmelhet, kvalme, tretthet, eufori svette og oppkast.

Respirasjonsdepresjon

En av de mest farlige bivirkninger av MS Contin er respirasjonsdepresjon, en tilstand hvor hjerne er ute av stand til på riktig måte å regulere pusting. Dette fører til en mangel på oksygen til kroppen din, forårsaker kortpustethet og skade systemet ditt hjerte eller hjerne.

Legemiddelinteraksjoner

Bruk av andre medisiner eller stoffer som hemmer aktiviteten av sentralnervesystemet øke risikoen for å utvikle respirasjonssvikt da tatt med MS Contin. Disse inkluderer anti-depressiva, anti-convulsants, narkotiske smertestillende, beroligende medisiner og alkohol.

Dependece

Noen mennesker utvikler en avhengighet av MS Contin, som fører til symptomer på abstinens når bruken er stoppet. Abstinenssymptomer inkluderer muskelsmerter, diaré, varme og kalde blinker, søvnløshet og en rennende nese og vanligvis vare i opptil 72 timer, ifølge Drugs.com.

Betraktninger

Fordi den har potensial til å forårsake svimmelhet eller døsighet, unngå kjøring eller bruk av tunge maskiner før du vet hvordan MS-Contin påvirker deg. Siden det kan forsinke arbeidskraft og redusere livmor sammentrekninger, leger vanligvis ikke foreskrive medisinen for gravide, spesielt i løpet av tredje trimester, melder RxList.com.