Digidexo.com

Hvordan virker Cayenne Pepper Stop Bleeding?

Hvordan virker Cayenne Pepper Stop Bleeding?

Egenskaper

Cayenne pepper gjør mer enn å legge til en dash av krydder til en tallerken med egg. Lenge hyllet som et mirakel-arbeider substans, kan cayenne pepper stoppe blødninger i løpet av mindre enn ett minutt under de fleste omstendigheter. Grunnen til at det fungerer er fordi cayenne pepper reagerer med kroppen for å utjevne blodtrykk, noe som betyr en ekstra gushing press vil ikke bli konsentrert i såret området som det normalt er. Blod vil koagulere raskt når trykket er utjevnet.

Aktuelt Application

Cayenne kan bli stenket direkte på såret med ingen endring i Cayenne hodet. Den cayenne kan også bli oppløst i litt vann og brukes til å mette et stykke gasbind som er plassert over sårområdet.

Intern Application

Cayenne pepper kan også tas oralt. Løs opp en teskje av Cayenne i en kopp vann og drikk det ned. For de som kan finne dette usmakelig, allergi og ernæring spesialist Dr. James Privitera anbefaler å oppløse en teskje av Cayenne inn saften av en halv sitron og en dash av lønnesirup.

Andre bruksområder

I tillegg til å stoppe blødningen fra ytre sår, cayenne fungerer også for interne blødninger inne i nesen, magen og halsen. I disse tilfeller, selvfølgelig, cayenne må tas oralt. Cayenne arbeider også for å bedre blodsirkulasjonen, hjelper fordøyelsen, stimulere svette og spytt, og redusere smerte fra hovne eller leddgikt ledd og lemmer.

Diett

Du vil høste fordelene av cayenne hvis du ta det som en vanlig del av kostholdet ditt. Du vil imidlertid nødt til å spise ganske mye av det å være lik en teskje per porsjon, men dette hot pepper legger preg på en rekke matvarer. Enhver italiensk rett, spesielt pizza, vil ha nytte av cayenne, som vil egg, sauser, sauser, gryteretter og alt annet du kan normalt dryss med tradisjonell sort pepper.