Digidexo.com

Kalde rettsmidler mens på jobb

Kalde rettsmidler mens på jobb


Den vanlig forkjølelse kan være forårsaket av mange typer virus. Dessverre, fordi årsaken er et virus, antibiotika virker ikke mot sykdom, heller ikke antibakteriell såpe. Symptomer som hoste og nysing, sår hals, muskelsmerter eller hodepine. Hvis du får en kald og må gå på jobb, kan du prøve disse rettsmidler for å minske symptomene dine mens du er på jobb.

Væsker

Hold kroppen hydrert ved å drikke rikelig med væske mens på jobb, nemlig vann. Du kan også drikke juice eller nippe til varm buljong. Drikke varm te eller varmt vann med sitron og honning for å løsne slim i halsen. Gurgle saltvann kan også hjelpe lindre en sår hals. Ta en termos eller en vannflaske med deg for å jobbe slik at du har enkel tilgang til væsker. Unngå drikke som kan gjøre deg dehydrert, slik som brus, kaffe og koffeinholdige drikker.

Over-the-counter medisiner

Mens det ikke er noen farmasøytiske produkter (resept eller over-the-counter) som kan kurere forkjølelse, kan noen over-the-counter medisiner bidra til å lindre symptomene på forkjølelse. Noen produkter som Motrin eller advil kan midlertidig lindre smerter fra en sår hals eller hodepine. Andre, slik som Afrin nesespray, kan bidra til å løsne lunger i nasal passasje. Produkter med sink kan også lindre symptomene på forkjølelse. Vær klar over bivirkningene av disse medikamentene, inkludert døsighet eller avhengighet, og unngå å ta noen medisiner i mer enn tre dager, med mindre foreskrevet av lege. Ta noen medisiner diskret under lunsjpausen, mens på jobb.

Luftfukter

Fuktig luft kan løsne lunger og hjelpe deg å puste lettere. Det kan også forkorte levetiden av forkjølelsesvirus, siden viruset lever best i et tørt miljø. Du kan vurdere å bringe en luftfukter for å fungere hvis du er i samme bås eller rom i løpet av arbeidsdagen. Snakk med din overordnede på forhånd og spør om du har lov til å ta med en luftfukter for å fungere. Du kan også varme opp en kopp vann varmt nok til at damp stiger fra koppen, og deretter puste dypt over koppen for å gi samme effekt som en luftfukter.

Blow Your Nose

Unngå blåser nesen kan tette bihuler og føre til en langvarig gjenvinning eller mer alvorlige problemer, for eksempel en bihulebetennelse. Å blåse nesen riktig, lukke det ene neseboret med fingeren mens du blåser forsiktig ut av det andre neseboret. Bytt side og gjenta.

Hold varm, Get Rest

Hold deg varm og få hvile for å hjelpe kroppen din konsentrere sin innsats på immunresponsen. Ta på deg et ekstra lag med klær for å arbeide eller ta en runde teppe hvis du sitter under arbeidsdagen. Hvis du har en lang nok lunsjpause, finne et rolig sted å hvile eller gå hjem og lur i en halv time.