Digidexo.com

Hvordan å stoppe menstruasjons Spotting

Kvinner blir ofte møtt med ubehag eller PMS-relaterte problemstillinger rundt sin tid i måneden, men når en menstruasjonssyklus strekker seg til andre enn under en vanlig periode ganger, kan det være litt plagsom. Menstrual spotting kan oppstå av ulike årsaker. Denne tilstanden er ganske vanskelig å diagnostisere, men kan noen ganger være fra cervical betennelse eller irritasjon i vagina. Vanligvis er det ikke av en kilde til stor bekymring. Det er noen rettsmidler for å lette eller stoppe menstruasjons spotting.

Bruksanvisning

Gjør bringebær drink. Ved å kombinere den røde bringebær blad og to kopper varmt vann, lage en te som er kjent for å hjelpe i spotting. Drikk to kopper te hver dag frem til spotting har stoppet.

Drikk ingefær-te. Ingefær te er kjent for å hjelpe stoppe menstruasjons spotting. Dette er fordi ingefær er kjent for å roe bekkenet. Legge til 250 mg av ingefær te til en kopp kokt vann vil være tilstrekkelig. Drikke te hver dag i et par uker. Du kan legge litt honning til teen for bedre smak, men det er ikke nødvendig.

Dryss eller tygge kanel. Du kan tygge på en pinne av kanel opp til to ganger om dagen for å hjelpe til med spotting. Kanel er kjent for å hjelpe med kramper og for å redusere blodstrømmen fra livmoren. Dash litt kanel på de matvarer som du spiser hvis du heller ikke tygge på en pinne.

Legg anstrøk av wild yam. Høste fordelene av wild yam ved å slippe mellom 10 og 15 dråper av sin skjær til en kopp kokt vann. Rør dette i å lage en te, og deretter drikke det daglig.

Tips og advarsler

  • Selv om litt småblødninger mellom perioder er vanligvis ikke noe å være bekymret, hvis det vedvarer i over tre måneder på rad, gå til en lege for å få tilstanden sjekket ut. Likevel har disse naturlige legemidler er kjent for å være effektiv i å stoppe blødningen.
  • Hvis du velger å tygge på kanel eller bruke krydder av kanel som et hjelpemiddel til menstruasjons spotting, være sikker på at du ikke bruker kanel olje.