Digidexo.com

Holistisk Nerve Treatment

Holistiske behandlinger for nerveproblemer involverer innlemme kosthold og akupunktur behandlinger for å forbedre skadede nerver. Mange helsemessige forhold, for eksempel diabetes, spinal problemer og traumer, kan føre til nerve nevropati, som er et tap av motorisk eller sensorisk funksjon av ekstremiteter. Det er helhetlige måter å hjelpe beskjedne skader leges og gjenvinne full funksjonalitet av perifere nerver. Merk at holistisk rettsmidler ikke bør erstatte medisinsk behandling foreskrevet av legen din. Alltid diskutere nye terapiprogrammer med din medisinske leverandøren før begynnelsen dem.

Diet Supplements

Det er flere kosttilskudd som kan bidra til å forbedre nerve conduction. En av de viktigste vitaminer brukes av kroppen i nervefunksjon er tiamin, også kjent som vitamin B1. Mens du tar en B1 supplement høres enkelt nok, problemet er at kroppen absorbere nok av supplement for å gjøre en forskjell. Ifølge MCVitamins.com, er grunnen til at B1 er et vannløselig vitamin. Å få tiamin gjennom et fettløselig versjon kalt Benfotiamine er et godt alternativ for å hjelpe kroppen forbedre absorpsjon, og dermed bidrar til å bedre nerve funksjon.
En annen supplement som hjelper nerve funksjon og regenerering er johannesurt. Ifølge Linda Diane Feldt, NCTMB, er holistisk helse utøveren en spesielt god nerve smerte redusering fordi den inneholder sammensatte Hypercium perforatum. I tillegg er en studie rapportert av Kathleen A. Leder i 2006 viste at Omega-3 fettsyrer økt nerveledningshastighet, hvor olivenolje gjorde ikke det. Du kan få disse fettsyrene ved å forbruke kaldt vann fisk som tunfisk, makrell, laks og sild. Det er også i valnøtter og linfrø. En annen studie utført av Wayne State University School of Medicine antyder at acetyl-l-karnitin er i stand til å forbedre nerve regenerering og smertereduksjon når det gis to ganger daglige doser på 500 og 1000 mg / dag.

Akupunktur

Akupunktur er en tradisjonell Øst medisinsk praksis som bruker det som kalles energi meridianer i hele kroppen for å øke sirkulasjonen og forbedre helsen. Energien i kroppen blir referert til som "chi" og forbinder organer og kroppsdeler. Akupunktur arbeider for å behandle symptomer, smerte og helse av skaden perifere nerve regionen. En studie utført ved Heidelberg School of Chinese Medicine viste at akupunktur kan forbedre nerve conduction. Hvis det er en blokkering, forhindrer denne energiflyten fra å få den elendige regionen. En trenet akupunktør vil diagnostisere problemet og velge punkter på kroppen din for å gjennomføre akupunkturnåler for å stimulere chi. Mange mennesker opplever en varm følelse rundt nålene og enda en elektrisk flyt mellom nålen peker når du har en akupunkturbehandling, men behandlingen bør ikke være smertefullt.