Digidexo.com

Hvordan Juster til No-Linje Bifokale

Ingen linjer progressive briller, også kjent som progressive linser, sømløst blande en rekke linsestyrker for å la deg fokusere på både nær, mid, og langt avstander. Eliminere den skarpe endring mellom fokus krefter forårsaket av linjene på foret bifokale eliminerer også de "image jump" brukere opplevde når du bytter fra nær- til langt-visjon delen av objektivet. Bytte fra foret bifokale til ingen linjer bifokale kan kreve en kort tilpasningsperiode på et par minutter eller et par dager. Tenk på dette som tid for å rekalibrere forbindelsen mellom hjernen og øynene dine.

Bruksanvisning

•  Praksis peker nesen rett på hva det er som du ønsker å se. Vippe haken opp eller ned til objektet du ser på kommer i skarp fokus. Jo mer du øver å gjøre dette, jo mer naturlig vil det bli, inntil hjernen din vet automatisk hvordan du finner den riktige delen av objektivet.

Se til venstre eller høyre for å se objekter til siden, i stedet for å prøve å bruke sidesynet. Behovet for å gjøre dette vil avta etter hvert som du tilpasse seg ingen linjer bifokale; før du vet ordet av det har du selvsagt gått tilbake til å bruke sidesynet. Men under den første justering periode, kan du oppleve en følelse av "svømme" og tåkete syn når du prøver å bruke sidesynet gjennom linsene.

Ta kontakt med optiker hvis du ikke har tilpasset seg de ingen linjer bifokale i løpet av ca to uker; justeringer kan være nødvendig.