Digidexo.com

Detox Foot Pads og psoriasis

Avgift fot pads er populære i Asia for å lindre smerte og hevelse. Bruke dem til psoriasis kan bidra til å lindre og helbrede huden, men andre har klaget over at limet irriterer tilstanden. Elektrodene virker som omslag, påføring av en aktiv bestanddel til huden. Påføring omslag har vært brukt tradisjonelt i mange land for å helbrede plager.

Fakta

Psoriasis er en kompleks tilstand som er ikke smittsom. Snarere er det en immunsystemrespons som for ukjente årsaker fører til at kroppen for å skape mange hudceller, faktisk skape hudceller i dager som normalt vil bli produsert i løpet av en periode på uker. Påføring urte omslag for å berolige psoriasis er en alternativ tilnærming til behandling av psoriasis.

Historie

Ideen bak moderne fot pads kommer fra tradisjonell japansk medisin. Ved hjelp av omslag for å trekke ut giftstoffer ofte ble brukt fra det femtende århundre på. Etter Meiji epoken, fra ca 1912 om, har en gjenfødelse i renter på japansk tradisjonell medisin ført til at flere og flere produkter og tjenester tilbys som er basert i tradisjonelle japanske metoder.

Fordeler

Bruke en grøtomslag på huden kan ha helbredende fordeler. Disse putene kan brukes hvor som helst det er et problem, så bruke dem til en oppdatering av psoriasis kan hjelpe. Legemet vil absorbere de aktive bestanddeler i et omslag, og dette kan resultere i en minsking av symptomer. Chaparral, løvetann og gul dock er urter som tradisjonelt er brukt i healing psoriasis. Skulle puten inneholder disse ingrediensene, kan det være gunstig for psoriasis.

Misforståelse

Et aspekt av disse putene er at de anses å være avgifte. Dette er en påstand som så blitt kritisert av flere nyhetsrapporter. Wellspring, National Public Radio og 20/20 har alle gjort uformelle studier for å vise at ingen giftstoffer ble funnet på pads etter bruk, og de har også vist at ved å bruke eventuell fuktighet til pads, putene endre farge og begynner å lukte dårlig . Rapporten fra 20/20 har også bedt om et svar fra Avon og Kinoki, to skaperne av disse putene, men mottok ikke noe svar. En annen rapport fra WPIX i Pittsburgh hadde lignende resultater.

Betraktninger

Det er mye feilinformasjon som sirkulerer om detox fot pads. Ett nettsted som selger Kenrico fot pads inneholder feilinformasjon, slik som tyder på at elektrodene begynte i Marunouchi æra. Marunouchi er faktisk et fysisk sted, sentrum av Tokyo, og ikke en æra. Til slutt, ved hjelp av omslag å hjelpe lindre psoriasis har støtte fra tradisjonell medisin, men ved hjelp av disse tredeputene kan irritere huden og kan ikke inneholde de riktige urter som virker beroligende psoriasis.