Digidexo.com

Luer Lock Spesifikasjoner

Luer Lock Spesifikasjoner


Luerlås refererer til designet for slutten av sprøyter tips. Denne låsesystem sikrer nålen slik at det ikke vil være i stand til å bevege seg eller bryte fri fra sprøyten. Ettersom årene har gått, har Luer lock gått fra å være bare en metallkoblingen i en glassflaske eller sprøyte til et bredt spekter av alternativer i både metall og plast. Låsemekanismen bidrar til å beskytte arbeidere fra nålestikk mens du holder sprøyten sterile, og legger et lag av sikkerhet for både pasient og arbeidstaker.

Karakteren av skrukork

Den viktige faktor i luerlås-systemet er den 6-prosent grade nødvendig på "skru" -mekanismen. Denne karakteren bestemmer vinkling av tråden inne i sprøyten, noe som gjør den kompatibel med alle de ulike enhetene. Denne skrå, fast bestemt på å være nok til å låse nålen sikkert på plass, regnes som en industristandard.

Adaptere

Mange adaptere arbeide med Luer lock system. Disse adaptere gi sykepleiere og annet helsepersonell for å feste nåler av forskjellige størrelser til enden av en sprøyte, slik at for større kontroll ved å fordele legemidlet. I tillegg kan forskjellige typer av nåler festes, inkludert kateter, som er fleksibel nok til å bli satt inn i en vene eller kroppsåpning. Alle disse adaptere har en side som fester med 6-prosent karakter på Luer-systemet. Den andre siden fungerer deretter med hva som blir festet til sprøyten.

Tips

Ulike tips er laget for den Luer lock system, så vel. Flat tips feste til toppen mekanisme for å holde væske inne i sprøyten før utlevert. Større tips er laget for å fungere sammen med en nål som allerede er festet til sprøyten, noe som gir sykepleiere evnen til å holde sprøyter i lomma uten frykt for et uhell stokk. Slike tips som brukes til å bli utnyttet når du kaster nåler, men for mange mennesker ikke var å få sentrert når du forsøker å gjenerobre nålespissen. Dette førte til utilsiktede pinner og eksponering for brukte sprøyter. Den gjeldende standarden er å kaste bort den eksponerte nål i en skikkelig beholder for skarpe gjenstander.

Caps

Alle caps og nåler må være produsert i et sterilt miljø. Den Luer lock lar en medisinsk faglig feste ulike biter uten intruding på sterilitet av medisinen som finnes i sprøyten. Den selvlåsende skrue holder sprøyten interiør unna enhver menneskelig kontakt, beskytte arbeideren fra tilfeldige punkteringer og eksponering for medisin. Nålestikk er farlig på grunn av muligheten for sykdomsoverføring til helsepersonell.