Digidexo.com

Hva er involvert i en Stress Ekkokardiogram?

En stresset ekkokardiogram testen bruker ultralyd (høyfrekvente lydbølger) for å undersøke hjertemuskelen respons på stress, ifølge Medline Plus hjemmeside. Testen er smertefri og tar omtrent en time.

Formål

Hovedformålet med en stress ekkokardiografi test er å diagnostisere og evaluere koronarsykdom. Leger kan bruke spennings echocardiograms å se om hjertesykdom er til stede eller å evaluere fremgang etter et hjerteinfarkt eller hjertekirurgi.

Forberedelse

Du vil bli bedt om å avstå fra å spise eller drikke i tre timer før testen; sjekk med legen din om når du skal ta noen rutine medisiner. Slites løs, komfortable klær og gode sko.

Resting Ultralyd

Du vil ha elektroder festet til brystet og en blodtrykksmansjett festet til armen. Den teknolog vil først fremskaffe ultralydbilder av hjertet ditt mens du er i ro.

Tredemølle

Du vil gå på en tredemølle med hastighet og stigning gradvis økt. Umiddelbart etter at du slutter trening, vil flere ultralydbilder tas av ditt hjerte. Pasienter som ikke kan utøve kan gis et medikament for å øke hjertefrekvensen.

Risiko

Stressekkokardiogram Testen utføres i en stresstest laboratorium, med helsepersonell overvåking av prosedyren. Risikoen er ekstremt lav, i henhold til American College of Cardiology.