Digidexo.com

Hvordan behandle en påvirket tann

En påvirket tann er en som ikke gå helt gjennom tannkjøttet. Dette skjer oftest med visdomstennene, siden de er det siste settet for å komme inn. Er vanlig og ofte smertefritt med den eneste bekymringen er trengsel og press fra andre tenner Tilstanden. En påvirket tann kan imidlertid forårsake smerte, ubehag og dårlig ånde. Her er hvordan man skal behandle en påvirket tann.

Bruksanvisning

•  Besøk tannlege. Tannlegen vil finne områder med forstørret vev og tegn på infeksjon, og vil sjekke med røntgen hvis problemet er virkelig en påvirket tann.

Kjenn den største bekymringen. Den største bekymringen i behandling av en påvirket tann er å lindre ubehag og irritasjon i munn. Hvis det ikke er noen infeksjon eller betennelse, kan det ikke være behov for behandling.

lindre smerten. Over-the-counter smerte medisin og munnvann kan brukes for å lindre smerten. En enkel og effektiv hjem rette er en gurgle med varmt saltvann bruker 1/2 ts. av salt i 1 kopp vann.

Fjern tann. Til slutt vil den påvirket tann må fjernes. I de fleste tilfeller, kan tannlegen håndtere det på kontoret med lokal anestesi. Noen ganger, skjønt, tannen er så nedgravd at for å unngå komplikasjoner, vil tannlegen henvise deg til en kjevekirurg for prosedyren. Antibiotika brukes før kirurgi for å redusere risikoen for infeksjon.

En person kan gå i årevis uten problemer fra en påvirket tann. Men i tilfelle av visdomstennene, blir utvinning mer komplisert etter at du er 30 år gammel, så diskutere med tannlegen din mulighet for å ta vare på det før da.