Digidexo.com

Fjerne Blackheads Med Wax

Fjerne Blackheads Med Wax

Introduksjon

Fjerne hudormer kan være en vanskelig prosess. Gjør det på feil måte kan føre til en mye mer merkbar zit, eller det kan også spre problemet til andre områder i ansiktet. Men det er en rask og enkel måte å hjelpe deg å fjerne hudormer med noe mer enn voks og noen voksing strips.

Forbered

For denne teknikken, du bare ønsker å bruke voks på hudormer. Bruke voks på en Whitehead eller full blåst zit kan gjøre noen skade på porene. Gjør du det kan skape en økt risiko for infeksjon og betennelse rundt lyte. Dette vil bare gjøre problemet mer merkbare. Imidlertid kan hudormer enkelt fjernes ved å trekke dem direkte ut av pore uten å klemme. Dette er grunnen til at voks fungerer så bra.

Hva er en Komedoner?

En Komedoner er medisinsk kjent som en åpen comedo, en plugg i en pore på huden din. En blackhead former når talg og keratin bygge seg opp på overflaten av en pore på huden. De to stoffene herde og blokkere pore opp. Når pore er blokkert, begynner det å bli sikkerhetskopiert og hovne. Hvis fjernet i tide, vil blackhead bli fjernet fra porene, og porevolumet vil vanligvis gå tilbake til sin normale tilstand. Hvis venstre spilt med eller presset, kan Komedoner sprekke og la merkbar arrvev i ansiktet.

Klar Wax

Slik fjerner du en Komedoner bruker voks, er alt du trenger samme mikrobølge voks brukes til å fjerne hår. Følge instruksjonene nøye. Plasser voks i mikrobølgeovnen. Varme den for den angitte tiden. Sørg for at du er klar for voks før du legger voks i mikrobølgeovn som skal varmes opp.

Klar Face

For å forberede ansiktet for voks, vaske ansiktet med en mild såpe for å fjerne skitt eller bakterier. Du kan også dampe ansiktet ditt ved å plassere en liten mengde vann i bunnen av en gryte og plassere den på komfyren. La vannet koke, og deretter forsiktig plassere ansiktet over dampen. Ikke plasser ansiktet for nær potten, eller vil du brenne deg. Dampen vil bidra til å åpne porene og løsne Komedoner.

Process

Være forsiktig med å sette voks over eventuelle whiteheads eller kviser, børste en liten mengde voks direkte på Komedoner. Det trenger ikke å dekke andre deler av ansiktet unntatt hudormer. Plasser voksing stripe over varm voks og trykk forsiktig ned. La voksen kult. Ta et dypt åndedrag, og trekk stripen. Komedoner bør komme ut med lite problem og stå på stripe. Kast stripe unna. Forsiktig vaske ansiktet med kaldt vann for å fjerne eventuelle gjenværende voks.