Digidexo.com

Emu Oil sin helbredende egenskaper

Emu Oil sin helbredende egenskaper


ØMU er innfødt til Australia, og etter sin fetter, struts, er den nest største fuglen på planeten. Det er hevet kommersielt for sine kjøtt, skinn, egg og olje.

Søknader

Fett fra emu er gjengitt og raffinert til en olje med programmer som inkluderer kosmetikk, medisiner og helse produkter.

Funksjoner

Den helbredende egenskaper av emu olje for huden forholde seg til sin essensielle fettsyrer, som inkluderer omega 3 og 6 fettsyrer. Ifølge American Emu Association, "Fraværet av fosfolipider gjør emu olje svært gjennomtrengende og gjør at den kan absorbere gjennom huden lettere."

Fordeler

Maryland Emu Association nettside sier, "Emu olje inneholder også oljesyre, et stoff som har en lokal anti-inflammatorisk effekt på dermal vev." På grunn av denne anti-inflammatorisk effekt, mange atletisk avdelinger bruker emu olje for sportsrelaterte smerter og skader. Oljen bidrar også til å løse problemer med tørr hud, brannsår og leddgikt leddene.

Grading

Den amerikanske Emu Association er den internasjonale myndighet som klassetrinn kommersielle emu produkter og sertifiserer dem for renhet. Den høyeste karakteren, "Fully Raffinert Emu Oil", er ren nok til å bruke som ingrediens i kosttilskudd.

Potensial

Selv avgjørende forskning på mennesker ennå ikke har blitt gjort i USA, skriver Susan McMahon, på University of Massachusetts Lowell nettside, "er Forskere i Australia også se inn i kolesterolreduserende aspekter av olje." Med mer forskning og erfaring, kan emu olje rettsmidler bli akseptert som pleie og helsebringende verktøy.