Digidexo.com

Matvarer for å eliminere til å senke kolesterolet priser

Matvarer for å eliminere til å senke kolesterolet priser


Kolesterol er et voksaktig materiale som brukes av kroppen til å bygge nye celler. For mye kolesterol kan imidlertid føre til helseproblemer, inkludert hjertesykdom og hjerneslag. Gode ​​kolesterolet kalles HDL der som dårlige kolesterolet kalles LDL. Du kan administrere dine kolesterolnivået med et sunt kosthold.

Helserisiko av høyt kolesterol

Høyt kolesterol utgjør mange helserisiko. I overkant nivåer, kan fettet samler seg på sidene av arteriene som kan hindre en normal flyt av blod og oksygen fra å nå hjernen og andre deler av kroppen din. Hvis ille nok, kan dette føre til et hjerteinfarkt eller et slag.

Trans fett og mettet fett

Eliminer transfett og mettet fett fra kostholdet ditt. Disse fett, som finnes i de fleste kommersielt bakt produkter, ikke bare øke LDL kolesterol nivåer, men redusere HDL-kolesterolet. Du bør få mer enn 10 prosent av det daglige kaloriinntaket fra mettet fett. Sunt fett kan finnes i matvarer som valnøtter og mandler.

Kosttilskudd kolesterol

Kolesterol i seg selv kan også bli funnet i ulike matvarer. Sørg for å begrense kosten kolesterol inntak hver dag til ikke mer enn 300 milligram. Kosttilskudd kolesterol er funnet i matvarer som melk, innmat og eggeplommer. Erstatte disse matvarene med skummet melk og magert kjøtt inneholder lite fett.

Foods å spise

Spis mat som er lav i mettet fett og transfett. Mat som er høy i løselig fiber er gunstig i å senke kolesterol priser samt mat med høyt omega-3 fettsyrer som fisk, inkludert laks og tunfisk. Spis fullkorn som er høy i fiber og lite fett. Det er også viktig å legge øvelsen til ukentlig rutine.