Digidexo.com

Måter å stoppe diaré

Måter å stoppe diaré


Diaré er en tilstand som forårsaker løs, vandig avføring og er ofte forårsaket av et virus, matforgiftning eller matallergier. Diaré vanligvis går over av seg selv, men kan være farlig for noen mennesker. Hvis det er ledsaget av oppkast, kan det raskt føre til dehydrering. Ekstra væske skal alltid inntas når en person lider av diaré.

Vismut subsalicylate

Vismut subsalicylate er mer kjent under merkenavnet Pepto Bismol og er en tykk, rosa væske medisiner som kan forebygge diaré eller lindre magen etter et anfall av diaré. Det bør ikke brukes av personer som tar aspirin regelmessig siden det kan forsterke noen negative bivirkninger av stoffet.

Bruk vennlige bakterier

Ved hjelp av probiotika for å erstatte den vennlige bakterier i tarmen og magen vil hjelpe kroppen din til å bekjempe diaré. Svelge en eller to kapsler av acidophilus eller en spiseskje væske med et glass vann med alle måltider til diaré er borte. Dette kan også brukes til å forhindre diaré. Andre kilder til gode bakterier inkluderer aktiv kultur yoghurt, Lactobacillus GG og bifidobakterier. Saccharomyces boulardii, som er et levende gjær, er nyttig for diaré som er forårsaket ved å ta antibiotika og er trygt å blande med andre probiotika.

Brat kosthold

Etter Brat kosthold vil sooth en følsom mage og la den lidende til å dekke ernæringsmessige behov uten å forårsake lagt diaré. Brat kosthold står for bananer, ris, applesauce og toast som er alle matvarer som ikke vil irritere magen. Når diaré har avtatt, kan du sakte begynne å legge til andre matvarer i kostholdet ditt. Dette bør gjøres sakte, og krydret eller fet mat bør unngås for å hindre en gjentakelse av sykdommen.

Herbal rettsmidler

Blackberry te vil bidra til å eliminere milde tilfeller av diaré og vil minske alvorlige tilfeller. Drikk flere kopper om dagen, spesielt når tilstanden er på sitt verste. Ingefær te er nyttig for å eliminere kramper og kvalme. Ingefær er også tilgjengelig i kapsler som er like effektiv i behandling av diaré. Oregano olje vil dekke det meste av baser når det gjelder årsakene til diaré, siden den blir brukt som en antibakteriell, antiparasitt og en antiviral behandling. Bruk i henhold til pakken instruksjoner til diaré er helt borte. Grapefruktkjerneekstrakt er en antimikrobiell, så vel som et desinfeksjonsmiddel. Den har en veldig bitter smak og bør tas i et glass vann eller tatt i kapselform.