Digidexo.com

Ernæring Nyhetsbrev Ideas

Ernæring Nyhetsbrev Ideas


En ernæring nyhetsbrev får viktig informasjon om sunn mat og ernæring ut til samfunnet. Velg om du vil sende det ut ukentlig, månedlig eller kvartalsvis, og forskning hvor du vil få informasjon. Besøk amerikanske Dietetics Association nettsted for nøyaktig informasjon. Du vil støtte en sunn livsstil og hjelpe samfunnet ved å tilby oppskrifter, spise sunt råd og vekttap tips.

Make It Reader vennlig og personlig

Opprette et nyhetsbrev som målgruppen vil forstå og nyte. Inkluder oppskrifter, favoritt ingredienser og andre biter av informasjon for å gjøre det interessant og personlig. Bruke språket som den gjennomsnittlige personen vil være i stand til å lese og forstå stedet for å bruke tekniske termer. La din personlighet og kreativitet skinne gjennom i dette området. Inkluder bilder av frukt, grønnsaker og fullførte oppskrifter.

Artikler

Artikler bør alltid være saklig nøyaktig og fokusert på målgruppen. Inkluder artikler om vitaminer, mineraler, sunne spise strategier, medisinske problemer og organiske mattrender. Å involvere flere personer, har ernæringsstudenter fra lokale høyskoler sende inn artikler.

Råd fra helseeksperter

Spør en lokal registrert ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog for å sende inn artikler eller å skrive en spørsmål og svar-kolonnen. For det første problemet, komme opp med noen spørsmål som du tror at den gjennomsnittlige personen ønsker å vite om og spør din ekspert til å svare på spørsmålene. Snart vil du ha lesere mailing i spørsmål. Inkluder ekspertråd og mening gjennom nyhetsbrev. Sitater kan settes inn i artikler. For eksempel, hvis du kjører en artikkel om sunne lunsjer for barna, sette inn informasjon fra eksperter. Dette vil låne troverdighet til artiklene dine og vil gi leserne pålitelig informasjon.

Utfordringer

Involver leserne ved å tilby månedlige utfordringer for å spise sunt eller vekttap. Kronikker om lokalbefolkningen eller venner som har lykkes mistet vekt ved å spise sunt for å inspirere leserne. Hvis det er lokale vekttap grupper eller matlagingskurs i byen din, inkluderer kunngjøringer av sine møter slik at andre kan delta.