Digidexo.com

Dietter for Osteopeni

Osteopeni er en benskjørhet som er mildere enn det som finnes i osteoporose. Tilstanden er et skritt mot osteoporose, og ernæring spiller en viktig rolle i å bremse utviklingen av synkende bentetthet. Kosthold er ikke den eneste behandlingsalternativ for osteopeni. Exercise and kosttilskudd kan også brukes til å bremse ben tynning når diagnostisert med denne tilstanden.

Kalsium

Ta med minst 1000 mg kalsium om dagen hvis du er mellom 19 og 50. Legg til en annen 200 mg etter fylte 50. Meieriprodukter er gode kilder til kalsium, men du kan også bruke grønnsaker for å øke kalsium. Bruk grønne bladgrønnsaker som grønne grønnsaker og grønnkål som et alternativ til meieri kilder til kalsium.

Tilsett litt variasjon til din diett med tofu og belgfrukter, som er kilder til protein og kalsium. En diett som har massevis av variasjon er mye lettere å holde seg til enn en som bruker de samme mat igjen og igjen. Hold orden på milligram kalsium som du får fra mat kilder hver dag.

Surt Foods

En syrlig kosthold får kroppen til å ta kalsium fra skjelettet for å bringe pH balansen i kroppen til en normal tilstand. Et kosthold som inkluderer flere kjøtt og mindre grønne bladgrønnsaker forårsaker denne tilstanden oppstår. En naturlig meny med grønnsaker og frukt er mer basisk og ikke forårsaker legemet for å ta kalsium fra ben. Utvasking av kalsium fra ben fører til tynning som er tilstede i osteopeni. Til slutt, fortsatte dette tynning fører til bentap og osteoporose.
En diett som inneholder mer grønnsaker enn kjøtt hindrer den sure tilstand i kroppen, noe som fører til tap av kalsium. Velg soya protein for kostholdet ditt et par ganger i uken, noe som også vil øke kalsiuminntaket samtidig.

Kosttilskudd

Kosttilskudd er en viktig del av en osteopeni kosthold. Det kan være vanskelig å få nok kalsium i dietten gjennom næringskilder alene. Mat er den beste måten å få kalsium, men kosttilskudd sikre at du får nok.

Les dine supplement etiketter nøye slik at du forstår hvor mye kalsium du faktisk får. Nummeret som du bør ta hensyn til på etiketten er det kalsium. Dette antallet kan være forskjellig fra den totale vekten av supplement. Den samlede vekt inneholder fyllstoffer og andre ingredienser i tabletten. Se på prosent av daglig verdi for å finne ut hvor mye kalsium er i supplement. Dette er basert på 1000 mg kalsium per dag som det daglige behovet. Du må kanskje gjøre noen justeringer basert på dine egne krav.