Digidexo.com

Gratis Nutritional dietter

Selv om mange ville ha du tror kvalitet ernæringsmessige råd koster penger, er det en rekke gratis vekttap planer som er like høyt kaliber som noen. Hovedproblemet med å søke ut slanking informasjon på internett er at det kan være vanskelig å se forskjell på kjepphest dietter og planer som får resultater uten at det går den langsiktige helsen til kroppen din. Når du er i tvil, hold deg til en plan fra en pålitelig medisinsk kilde som Mayo Clinic eller Medline Plus.

Ernæringsmessige dietter

Det er ingen virkelige hemmeligheter til bærekraftig vekttap --- mest profesjonelle slanking råd lapper betydelig, noe som gjør det viktig å finne og implementere informasjonen som ekspertene er enige om, i motsetning til å fokusere på de punktene hvorpå de divergerer. For eksempel, både Medline Plus og Mayo Clinic anbefaler et hjerte-sunt kosthold, som består av rikelig mengder frukt, grønnsaker og helkorn, moderate mengder meieri og magre proteiner, og begrensede mengder fett --- tar særlig hensyn til å begrense forbruket av mettet fett og transfett. Generelt sett, bruker ikke mer enn 30 prosent av dine daglige kalorier fra fett, husk at et gram fett inneholder dobbelt så mange kalorier som et gram protein eller karbohydrater. Sjekk den ernæringsmessige etiketten på et produkt for å finne ut hvor mange kalorier i det aktuelle mat er fra fett, karbohydrater og protein. Friske fettkilder er de som finnes i naturen, for eksempel nøtter, frø, oljer og fett-inneholdende frukt som avokado og kokosnøtter. For karbohydrater, begrense deg til ferske, naturlige matvarer --- rå og kokte frukter og grønnsaker, sammen med hele korn elementer. Se på pakken for etiketten 100 prosent hele korn --- hvis denne etiketten ikke presentere det er sannsynlig at en god del av ingrediensene er fra uønskede karbohydrater som tilsatt sukker og raffinert mel. Angående protein, hold deg til magre proteinkilder som sjømat (som også er rik på hjerte-sunt fett), fjærkre og magre stykker av rødt kjøtt.

Macronutrient Balancing

Balansere innholdet i hvert måltid for å sikre at du ikke utilsiktet overconsume noen makronæringsstoff (fett, karbohydrater og protein) og overse de andre. Konsumere en frukt og grønnsaker til hvert måltid, en hel korn (havre, hvete, brun ris, etc.), en beskjeden servering av magre proteiner, og en liten porsjon sunt, umettet fett. Husk at umettet fett i måltidet lett kan komme fra bruk av sunne matoljer som peanøtter, sesamfrø og olivenolje, så tror ikke at du trenger å gå ut av din måte å inkludere sunt fett i kostholdet ditt. Å gjøre dette konsekvent samtidig som forbruket av "off-diett" elementene er nøkkelen til å oppnå bærekraftig helse uten beskytningen ut penger på dyre diett bøker og planer.