Digidexo.com

Flytende høyt fiber diett

Flytende dietter er vanligvis effektiv, men de bærer noen problemer av sine egne - nemlig eventuelle ernæringsmessige mangler fra å stole på bearbeidet mat og en nær komplett fravær av kostfiber i kosten. Mens det er svært lite du kan gjøre med det første punktet, du har alltid muligheten til å krydre din flytende diett med inkludering kilder til mer kostfiber, slik at du kan holde deg til det vesentlige av kosten plan uten at det går din regularitet.

Flytende diett Parametere

Følg en standard flytende diett plan som Slim-Fast, som lar deg å konsumere en pre-laget shake til både frokost og lunsj, etterfulgt av en sunn middag. For å øke fiberinnholdet i en plan som Slim-Fast, må du sørge for at den samlede fiberinnholdet i din fast føde middag er ganske høy. Oppnå dette ved å spise fiberrik mat med hvert solid måltid - frukt, grønnsaker, korn, nøtter og frø. Du bør sikte på å ha en servering av enten frukt eller grønnsaker, en servering av hele korn, og en porsjon av enten nøtter eller frø med hver middag mens du er på en flytende diett, sammen med en mager proteinkilde som fjærfe eller sjømat. En prøve high-fiber solid mat middag for en standard flytende diett plan vil omfatte to grillet kyllingbryst, en porsjon brokkoli (en cup - nesten fem gram fiber), brun ris (en halv kopp - rundt to gram fiber ), en salat og tomat salat (en kopp - syv gram fiber) og en håndfull av mandler (2-3 gram fiber). Ved fiber lasting din middag kan du bidra til å holde deg fast i hele resten av dagen.

Høy Fiber Tips

Legg en fiber supplement som Metamucil til flytende måltider. Inkludert en dose av Metamucil med hver shake kan legge til tre gram fiber til både frokost og lunsj. Når det kombineres med høy-fiber middag, som kan legge opp til en daglig fiber totalt over 20 gram. Det kan bli ytterligere forsterket ved forbruk av en glass eller to av Metamucil (eller hvilken som helst annen fiber supplement) blandet med vann i løpet av dagen. Mål å konsumere en total på 20 til 30 gram fiber per dag på flytende diett for å holde kroppen din regelmessig og lykkelig.