Digidexo.com

Brille begrensninger på Ohio License

Brille begrensninger på Ohio License


Som en Ohio driver, må du først ta en pre-midlertidig driver undersøkelse, som inkluderer en visjon screening. Ohio følger anbefalingen og begrensning for sjåfører etablert av den amerikanske Optometric Association, ifølge Ohio Bureau of Motor Vehicles. Vision er testet på nytt under lisens fornyelse hvert fjerde år i Ohio. Visse visjon restriksjoner gjelder for Ohio drivere.

Ingen restriksjoner

Hvis du kan ha 20/40 synsskarphet - en måling av visuell klarhet eller sharpness-- eller bedre med begge øynene uten briller, det er ingen visjon restriksjoner på førerkort i Ohio. Men hvis du bare har syn på ett øye, eller monocular visjon, må du se 20/30 eller bedre uten korrigerende linser for en lisens uten visjon begrensning. Hvis synet ditt er verre enn 20/40 med begge øynene, eller 20/30 hvis du har monocular visjon, vil din lisens oppgi at du er pålagt å bruke briller eller korrigerende linser for å kjøre.

Dagslys Restriction

Hvis du tester mellom 20/40 og 20/70, blir din lisens begrenset til kjøring på dagtid kjøring. Ifølge MDSupport.org, Ohio drivere med kikkert skarphet dårligere enn 20/40, men ikke verre enn 20/70 er begrenset til sommertid kjører. Dagslys kjøring er også det eneste alternativet for sjåfører med monocular visjon dårligere enn 20/30, men ikke verre enn 20/60.

Lisens Denial

Hvis synet ditt er verre enn 20/70 med korrigerende linser, vil du bli nektet lisens. Hvis en person har monocular syn, må han ha en synsskarphet ikke verre enn 20/60.

Visuelle feltet Restriksjoner

Ohio sjåfører må også passere synsfeltet (VF) krav. For en ikke-restriktiv lisens, må du bestå en test med 70 grader av VF på begge sider.

Restriktive lisenser er gitt for sjåfører med VF på 70 grader eller bedre på det ene øyet hvis det andre øyet er 45 grader eller bedre, og sjåføren bruker en spesiell montert speil på utsiden av bilen for å korrigere synsfeltet til et akseptabelt nivå.

Teleskopenhets Restriksjoner

Ohio drivere ved hjelp av spesielle teleskopiske visjon verktøy er tillatt å kjøre etter å ha fullført en spesiell eksamen på enten Ohio State University College of Optometry eller Vision Rehabilitation Center of Akron. Teleskopassistert sjåfører er pålagt å arbeide med en mobilitet instruktør og er begrenset til sommertid kjører det første året. Etter ett år, kan sjåføren søke om natta kjøring hvis hun ikke har hatt noen ulykker eller problemer med dagslys kjøring i løpet av det første året.