Digidexo.com

Eye øvelser for personer med Nystagmus

Eye øvelser for personer med Nystagmus


Kan spesifikke øye øvelser bedre syn for folk med nystagmus? Blant medisinske fagfolk, er svaret diskuteres. The American Academy of Ophthalmology rapporterer at øyet øvelser sjelden hjelpe kontroll nystagmus. Likevel andre i feltet foreslå visse øye øvelser kan gi litt lindring fra øyet bevegelsesforstyrrelse. De fleste er enige om at lege-overvåket Vision Therapy eller en kombinasjon av øvelser sammen med hørbar Biofeedback trening reduserer symptomer på nystagmus.

Nystagmus

Nystagmus er en synshemming som gjør at øynene til å gjøre repetitive, ukontrollerte bevegelser fra side til side, opp og ned, eller i sirkler. Oftest er nystagmus ufrivillig og reduserer eller begrenser visjon fordi rytmisk risting eller krampetrekninger av øynene gjør det vanskelig å fokusere. Av de mer enn 45 forskjellige typer nystagmus, de to mest vanlige er medfødt (tidlig angrep nystagmus) og ervervet (utviklet senere i barndommen eller som voksen). Kontaktlinser, briller med prismer, øye muskel kirurgi, auditiv Biofeedback og Vision Therapy brukes i behandling av nystagmus. Eye øvelser oppført i følgende trinn kan også redusere symptomer på sykdommen.

Fokusering Exercise

Enhver liten, håndholdt objekt, slik som en penn, kan brukes til å praktisere fokusering. Hold objektet på armlengdes avstand og fokusere på et lite område, for eksempel poenget med en penn. Gradvis, flytter pennen mot tuppen av nesen til det begynner å vises som et dobbelt bilde. Tegn pennen litt vekk fra nesen til et enkelt bilde vises. Fokus på målrettet område av enkeltbilde i 10 sekunder og gjentar 10 ganger, to til fire ganger om dagen. Fortsett økter av øvelsen daglig inntil evne til å holde fokus på tuppen av nesen er oppnådd. Avta øvelser og bruk etter behov når symptomene kommer tilbake.

Eye Positioning Exercise

Plassere øynene til å se til den ene siden og samtidig opprettholde en bestemt hodet holdning forbedrer kontroll av øyebevegelser og visjon. Når noen med nystagmus ser ut i en merkelig retning, er en "nullpunktet" funnet hvor symptomene reduseres. Øve visse hode Postures og øye retninger kan forbedre synet og redusere intensiteten av nystagmus symptomer.

Klarhet / Range Exercise

Fjerne objekter vises ufokusert og uklart for de som lider av nystagmus. De kan oppnå klarhet og fokus ved å flytte nærmere stedene. Øv flytte nærmere gjenstander til du kan se dem klart. Legg merke til den spesifikke området som du er best i stand til å se objekter og praksis som beveger seg inn i dette området.

Vision Therapy

Vision Therapy forbedrer hjernens evne til å kontrollere øyebevegelser, fokus, sporing, justering og visuell prosessering. Individualisert å møte pasientens behov, er lege-overvåket terapi en progressiv program for øye øvelser og prosedyrer. Terapi, administrert i kontor besøk over flere uker, kan omfatte bruk av prismer, linser, filtre, datamaskiner og andre optiske enheter. Du bør øve noen teknikker lært i terapi hjemme. Vision Therapy er kostbart, imidlertid, og din forsikring kan ikke dekke det. Kenneth Ciuffreda, OD, Ph. D, SUNY / State College of Optometry og andre rapporterer vellykket multimodal behandling av nystagmus. Denne informasjonen er funnet i casestudie av en tenåring nektet førerkort på grunn av synshemming. Fire måneder av konvensjonelle Vision Therapy, prismer, og korrigerende linser forbedret synsskarphet og redusert tenåringens nystagmus fra «stor og konstant" til "liten og forbigående ..." Den tenåringens forbedret syn gjorde ham i stand til å få et førerkort, og hans nystagmus slutt ble umulig å oppdage.

Auditiv Biofeedback

The Journal of Behavioral Optometry rapporterer positive resultater med medfødt nystagmus pasienter etter Auditiv Biofeedback trening. I tillegg til å redusere nystagmus og bedre syn, kan biofeedback trening føre til positive kosmetiske og psykiske forandringer hos pasienter. Ifølge The National Center for Biotechnology Information, redusert øyebevegelser Auditory Biofeedback nystagmus i fem voksne pasienter innen den første timen av trening. Under trening, pasienter forbedret sin visjon og lærte å redusere nystagmus på kommando med bevisst innsats.

Årsaker

Nystagmus er forårsaket av unormal funksjon i hjerneområder som styrer øyebevegelser. Ifølge American Academy of Ophthalmology, oppstår nystagmus i albinos, alvorlig nær eller langsynte personer, eller de med medfødt grå stær, indre ørebetennelse, astigmatisme eller arr i synsnerven eller netthinnen. Andre årsaker til nystagmus omfatte medisiner, metabolske sykdommer, sykdommer i sentralnervesystemet og alkohol eller narkotika toksisitet. Sjelden, tilstanden resultatene fra alvorlige nevrologiske lidelser eller hjernesvulster. Det er viktig for personer med nystagmus å ha en grundig synsundersøkelse av en øyelege for å finne årsaken og beste løpet av behandlingen.