Digidexo.com

Hva Fjerner Riper på Briller?

Hva Fjerner Riper på Briller?


Briller koste mye penger, spesielt hvis du har øyeproblemer som krever spesielle linser eller må bære en sterkere resept. Fordi du må betale for et par briller nesten hvert år, er du forsiktig med å få riper på dem. Briller få riper fra slippe dem på bakken, blir plassert med forsiden ned og tilfeldigvis sovner i dem. I stedet for å betale en masse penger for å fjerne riper, kan du fikse dem hjemme.

Tannkrem og natron

Plain, fjerner hvit tannkrem riper fra både glass og plast linser. Alt du trenger å gjøre er å presse en skvett av tannkrem på en bomullsdott eller en bomullsklut. Gni forsiktig tannkrem i en sirkulær bevegelse over ripete linse i 10 sekunder. Du skyll glassene under vann og tørk med en myk klut. Tannkrem inneholder peroxide og tann hvitting ingrediensene er for slitende for linser. Baking soda fjerner også riper fra briller. GlassesCrafter.com sier å lage en tykk pasta av natron og vann, og bruke en bomull eller ull klut til å gni blandingen på linser. Skyll linsene og tørr med en myk bomullsklut.

Armor Etch

Armor Etch midlertidig fyller riper og etterlater en skinnende belegg på brilleglass. Det fjerner riper og den ytre dekker fra plastglass. The Centers for Disease Control and Prevention sier Armor Etch aktive ingrediensen, flussyre, er en kjemisk forbindelse som brukes til etsing glass og metall. Du må spraye et tykt lag av Armor Etch på hver side av brillene og la det sitte i ca fem minutter. Skyll av produktet og tørk med en klut. Dette produktet fungerer ikke på glass linser; det skader dem enda mer.

Car Products

Kommersielle bilprodukter fjerne riper fra briller. Ifølge GlassesCrafter.com, kan kommersiell bilvoks brukes til å polere biler brukes på objektiver med en myk klut og polert til du fjerner riper. Du må kanskje gjøre det flere ganger for dyptliggende riper. Regn og tåke repellents brukes på frontruter får også kvitt brille riper. Spylevæske tilbyr den ekstra fordelen av å rense fastsittende skitt og rusk av briller og fungerer som en antifogger når temperaturen endrer seg. Spylevæske fungerer bare for mindre riper, ikke for alvorlige linse riper.

Messing og sølvpuss

Messing og sølvpuss fungerer på plast brilleglass, men vil ikke fjerne riper fra glass linser. Hell polish på en bomullsklut og buff til riper ikke lenger er synlige. Du trenger ikke å skylle overflødig polsk; bare ta en ekstra klut og fjerne resterende produktene. Uansett hvilken metode du bruker for å fjerne riper, inkludert messing og sølvpuss, må du lese produsentens instruksjoner og slitasje hanske for å beskytte hendene.