Digidexo.com

Hvordan spise Avokado Frø for ernæring

Kjent for sin masse som kan bli knust opp i guacamole eller klippes opp til bruk i salater og andre retter, inneholder avocado også næringsstoffer i store frø eller pit. Innhold av fettsyrer, alkoholer og umettede forbindelser, er gropen også en god kilde til løselig fiber, noe som bidrar til å senke kolesterol og forbedre hjertefunksjonen. Indianerne brukte avocado frø til å behandle dysenteri og diaré. Avocado frø også pakke en bitter smak at resultatene fra de tanniner de bærer. Til tross for den bitre smaken, kan du spise avocado frø for sin næringsverdi, men du bør være forsiktig fordi i store mengder avocado pit kan være giftig.

Hvordan spise Avokado Frø for ernæring

•  Skrell en avocado og fjern pit fra frukten. Kast avocado peeling.

•  Plasser avocado papirmasse, frø og tre bananer i blender. Blanding med høy hastighet tilsetning av vann etter behov.

Fortsett å blande til avocado pit er pulverisert, til å stoppe for å røre med en skje sørge. Hvis blenderen overopphetes, slutte å blande til det er avkjølt, og prøv på nytt.

Legg en stor håndfull av frossen frukt og fortsette blending.

Hell smoothie i et drikkeglass og svelge det ned.

Hint

  • Hvis smoothie smaker altfor bitter, tilsett sukker eller honning etter smak. Du kan legge til mer frukt for å dekke opp den bitre avocado frø smak.
  • På grunn av den grove natur avocado frø, er det nødvendig å bruke en høyhastighets blender som er i stand til å pulverisere brønnen.
  • Den blanding av avocado pit kan bli overopphetet blender. Hvis dette skjer, venter du til blender kjøler før du vasker det.