Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider


I løpet av 1980-tallet, kål suppe diett var alle raseri. For de av dere som ikke husker, det involverte å spise litt mer enn, vel, kål suppe, og falt raskt i unåde som en vekt-tap teknikk. Nylig, men har det hatt en liten oppblomstring. Men sannheten i saken er, kan du slippe pounds ved å spise mange forskjellige typer supper, og ved å legge til mer grønnsaker, som spinat, til kosthold på en daglig basis.

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider

Velg hva slags suppe du ønsker å spise før et måltid. Ved å fylle opp på vann, den viktigste komponenten i suppe, har du mindre plass i magen for mer kalori-laden fare. Minske sult signaler til hjernen, som kan faktisk være tørst signaler, ved å ha buljong-baserte supper. Eschew kremet eller fetende typer, slik som de gjorde med mye ost, bacon eller pølse. Unngå stivelse i supper, i tillegg, for eksempel korn og poteter. Legg til så mange grønnsaker som ikke er stivt som mulig, for eksempel tomater, paprika og brokkoli. Legg smak og variasjon ved hjelp av ulike krydder, som pepper, spisskummen eller chilipulver.

Forbered spinat til å bli fortært før måltidet. Hvordan spinat er forberedt er like viktig som den type suppe du spiser. Unngå å spise det med kremet dressinger eller sautéing det i en god del olje eller smør. Bruk bare en minimal mengde smør eller olje når sautéing, og legge til smaken ved hjelp av havsalt eller andre krydder. Par den med et lite protein i form av en lav-fett, men stikkende ost, for eksempel feta.

Konsumere både suppe og spinat før din vanlige måltid. Telle spinat som en av flere porsjoner grønnsaker du trenger daglig. Unngå å vente til etter du har spist det meste av middagen før har disse sunne elementer. Har suppe eller spinat som snacks mellom måltidene hvis du finner deg selv å bli sulten.

Hint

  • I tillegg til å spise suppe og spinat før måltider, eksperimentere med andre typer lav-fett og fylle matvarer, som for eksempel salater bruker arugula, blandet greener og romanosalat.
  • For enda raskere vekttap, pare en sunn spising plan med regelmessig kardiovaskulær og styrketrening trening.
  • Ikke stole utelukkende på supper og spinat for ernæring over lang tid. En til to uker bør være nok til å hoppe starte din vekttap plan.