Digidexo.com

Narkotika for Helvetesild Pain

Helvetesild (herpes zoster), er en tilstand med en smertefull utslett forårsaket av en gjentakelse av vannkopper viruset. Et stort antall forskjellige medikamenter blir brukt i behandling av smerte forårsaket av helvetesild, avhengig av alvorlighetsgraden av et individs symptomer.

Identifikasjon

For å bli diagnostisert og være foreskrevet riktig behandling for helvetesild, er det nødvendig å gå til en lege. En lege kan vurdere nivået av et individs smerte og anbefale hensiktsmessige teknikker.

Funksjoner

Hoved behandling for helvetesild er en kombinasjon av antivirale legemidler og kortikosteroid. Disse stoffene, mens ikke spesielt utviklet for smertebehandling, redusere betennelse, og derfor smerter i det berørte nerve.

OTC behandlinger

Ifølge American Academy of Family Physicians (aafp), kan noen mennesker være i stand til å administrere sine helvetesild smerte med over-the-counter (OTC) smertestillende midler som paracetamol og ibuprofen.

Reseptbelagte behandlinger

Personer med mer alvorlig smerte kan kreve reseptbelagte narkotiske smertestillende midler som kodein og hydrokodon. Den aafp anbefaler en vanlig dose, uansett hvilken smertestillende midler er brukt, for å unngå smerter mellom doser.

Andre

Den aktuelle smerte tabletter lidokain og capsaicin kan også brukes til å behandle helvetesild smerte. Lidokain kan brukes mens sår er aktive, mens ifølge aafp, capsaicin bør bare brukes etter sår har begynt å gro.

Betraktninger

Legens og produsentens doseringsinstruksjoner alltid følges for å unngå komplikasjoner som skader på leveren.