Digidexo.com

Reseptbelagte behandlinger for forkjølelsessår

Forkjølelsessår er en lite attraktiv tilstand der en liten, rød feber blemme skjemaer på ansiktet, vanligvis nær munningen. Mens ubehagelig og ofte smertefull, det finnes behandlinger som kan hjelpe en person ender denne tilstanden.

Årsak

En kald sår er faktisk forårsaket av herpes simplex virus. Som sådan, medikamenter må være i stand til å bryte opp viruset, og ikke bare behandler de negative effekter på huden.

Medisiner

Det er to grunnleggende typer reseptbelagte medisiner for forkjølelsessår: Aktuell kremer, som brukes direkte til den kalde sår, og piller, som er tatt muntlig.

Effekter

Medisinen i aktuell krem ​​absorberes gjennom huden for å bekjempe virusutbrudd. Piller er absorbert inn i blodet, og de bekjempe viruset som forårsaker forkjølelsessår fra innsiden av kroppen.

Bivirkninger

Bivirkninger med forkjølelsessår piller er sjeldne, men kan være hodepine, kvalme og diaré. Bivirkninger av aktuelle medikamenter som regel innebære hudirritasjon.

Varighet

Uten behandling, forkjølelsessår tendens til å klare opp i om lag 10 dager. Med enten muntlig eller aktuelle medisiner, kan denne tiden reduseres til et par dager.