Digidexo.com

Spise Tips og øvelser for å bli kvitt magen Fat

Spise Tips og øvelser for å bli kvitt magen Fat


Overflødig mage fett steder du på en økt risiko for store helsemessige problemer, inkludert type 2 diabetes og hjertesykdommer. Selv om du er på en normal vekt samlet, bærer at overflødig fett rundt din vekt løfter risikoen, så tar tiltak for å miste buk fett kan gi din helse - og din selvfølelse - et stort løft. Selv om genetikk bestemme hvor kroppen lagrer fett, og det er ingen måte å få øye redusere, er det fortsatt noen ting du kan gjøre for å bli kvitt magefett og hindre den fra å returnere.

Redusere kaloriinntaket

Du må opprette en kalori underskudd for å miste fett. Hvert pund tilsvarer 3500 kalorier, noe som betyr at du må forbrenne 3500 flere kalorier enn du forbruker for å miste 1 kilo fett. Hvis du plasserer deg selv i et daglig underskudd på 500 til 1000 kalorier, kan du miste 1 til 2 pounds per uke. Beregn din basal metabolic rate og deretter faktor i dine aktiviteter og øvelser for å finne ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere hver dag for å gå i null. Derfra redusere inntaket for å skape ønsket underskudd. Husk at kroppen vil miste fett fra steder det ønsker i den rekkefølgen det vil. Hvis magen din var det første stedet du sette på ekstra fett, vil det trolig være det siste stedet du mister det fra. Ikke la dette være nedslående, skjønt. Bare forstå at du må jobbe litt hardere for litt lengre tid å kaste fett rundt midjen din.

Unngå mat som utløser Abdominal Fat Storage

Mens genetikk i stor grad bestemme hvor kroppen lagrer fett, kan du minimere sannsynligheten for å få magen fett ved å unngå matvarer kjent for å utløse lagring rundt din midsection. En studie i "Nutrition Research" 2010 fant at inntak av matvarer som er høy på glykemisk indeks, som for eksempel de som inneholder hvite sukker og mel, kan føre til at lagring av magefett. Forskere ved University of Buffalo funnet at alkoholbruk kan også føre til mage fett opphopning. Deres funn, publisert i 2003 utgaven av "Journal of Nutrition," avslørte at vindrikkere hadde minst buk fett, mens brennevin drinkers hadde mest. Graden av deltakernes magefett korrelert med mengden av alkohol de regelmessig forbrukes.

Øvelse Daglig

Regelmessig trening vil hjelpe kroppen din forbrenner og holde av overflødig magefett. The American College of Sports Medicine anbefaler at voksne får minst 150 minutter med moderat intensitet kardiovaskulær trening hver uke. Det spiller ingen rolle hvor du bryte det ned å presse cardio inn i timeplanen din, så lenge du gjør det. Hvis du bare er i stand til å utøve i 15-minutters blokker, er det helt greit - bare gjøre 10 blokker i løpet av uken. Styrketrening vil øke muskelmasse og fyre opp stoffskiftet. Dette gjør det lettere for kroppen å forbrenne fett og vanskeligere å få det. ACSM antyder at voksne trener med vekter to til tre dager hver uke, ved hjelp av en rekke utstyr.

Hold Kortisol i Check

Stresshormonet, kortisol, har vært sterkt knyttet til magefett. I en 2008 studie i "Endocrinology and Metabolism," forskere funnet en sterk sammenheng mellom kortisolnivåer av overvektige jenter og overdreven buk fett. Tilsvarende vil en 2011 studie publisert i "Fedme" undersøkt hvordan stress påvirket kortisolnivå og visceralt fett i spanske jenter. Deltakere som hadde høye nivåer av skolerelatert stress hadde også høye nivåer av kortisol og magefett. Riktig kosthold, mosjon og meditasjon er alle effektive måter å redusere kortisol.