Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Flax Seeds

Hvordan å miste vekt med Flax Seeds


Flax er en årlig plante ca 4 meter i høyde og høstet for sine frø, som har en rekke helsemessige fordeler og brukes i oppskrifter eller som kosttilskudd. Ikke bare linfrø inneholder fiber og omega-3 essensielle fettsyrer, men de bidra til å redusere mat cravings, noe som gjør dem et godt verktøy for å miste vekt. Forbruker linfrø produkter er ikke nok til å få deg til å miste vekt, men du kan kombinere dem med andre metoder for noen potensielt dramatiske resultater.

Hvordan å miste vekt med Flax Seeds

Kjøp økologisk, brune eller gylne linfrø i hele skjemaet på en helsekost butikk, som de holder for et år og er ganske billig. Ikke kjøp lin pulver; oljeinnholdet begynner å oksidere så snart du åpner flasken, og det vil raskt harskne. Bruk en kaffekvern til å male frøene som du ikke kan fordøye dem hele. Spis dem innen 15 minutter av sliping.

Legg linfrø eller linfrøolje til sunne oppskrifter, som frøene bør vurderes et supplement og ikke en erstatning for å spise sunt. Dryss dem på salater eller kokte grønnsaker for å gi maten en ekstra helsegevinst, eller bland dem inn i en marinade for bakt fisk. Konsumere to ss. av linfrø per 100 pounds av kroppsvekt per dag. Reduser forbruket av dårlig fett - transfett i matvarer som pommes frites og mettet fett som de som finnes i meieriprodukter og kjøtt - og erstatte dem i kostholdet ditt med de gode enumettet fett som finnes i linfrø. Frøene inneholder rikelig med omega-3 fettsyrer, som bidrar til lavere totale kolesterol.

Spre kalorier inn 4-6 måltider per dag for å holde stoffskiftet. Prøv å blande bakken linfrø i en lav-carb pulverisert sportsdrikk som én eller to av dine måltider, som du kan konsumere rett etter en treningsøkt, for eksempel.

Drikk åtte glass vann per dag. Forbruker mye linfrø vil føre til at du blir forstoppet hvis du ikke drikker nok vann. Vann hjelper også deg å fordøye maten og hjelper rolige sultfølelse.