Digidexo.com

Hva er løftestropper?

Hva er løftestropper?


Kunsten å løfte vekter har en underliggende fysisk vitenskap. Underarmer og hender, spesielt mens gripende en vekt bar, er først til trøtthet. Større muskelgrupper, slik som ben, tåler mer vekt og repetisjoner med et grep som støttes. Mange alvorlige vektløfting bruker løftestropper til å fortsette sin trening. Løftestropper gir stabilitet og grep for vektløfter hender.

Funksjon

Et grunnleggende sett av løftestropper består av to en-fot lange, flate, bomullsbånd med en permanent løkke ved enden av hver av dem. Vektløfter plasserer hvert håndledd innenfor en stropp løkke og wraps bandets lengde rundt vektstangen. Som vektløfter hever og senker vektene festet til baren, for eksempel med døde heiser, løftestroppene forsterke den fysiske håndgrep mot baren. Denne forsterkning muliggjør vektløfter å utføre flere repetisjoner enn uten stropper.

Typer

Vanligvis blir løftestroppene laget av basis vevd bomull. Neoprenskum er tilgjengelig for de vektløfting på jakt etter en polstret stropp. Skummet gir en pute mellom stroppen og løfterens huden for en mer behagelig følelse. Noen produsenter bruker skinn som stroppen materiale. Men mens denne stroppen typen er estetisk tiltalende, er det ikke så funksjonell som en grunnleggende bomull stropp, som leverer grepet støtte som trengs uten noen fancy funksjoner.

Fordeler

Grep styrke avgjør treningen varighet og vektgrense. Underarmene eksos raskt, sammenlignet med de sterkere kroppen muskler som utøves. Legge stroppene fornekter grep utmattelse hindrer treningen, noe som resulterer i hyppigere vektløfting økter. Pull-ups er spesielt forbedret ved bruk av løftestroppene. Armmusklene kan også tåle mer repetisjon med en assistert grep.

Ulemper

Løftestropper skal ikke bli en krykke for hver vektløfting økten. Bruk stropper midlertidig for den beste treningen resultater. Som med alle muskelgruppe, grepet krever trening også, eller den totale treningen vil lide. En hovedårsak for bruk av løftestropper er å hjelpe en skadet håndledd, finger eller hånd. En vektløfter kan ikke trene med dårlig grep styrke. Stroppene tillate trening og samtidig støtte en hånd eller arm skade.

Øvelse Applications

Vekt løftestropper er gunstig for spesifikke øvelser, for eksempel kalv høyninger og rader. Calf-raiser utøve baksiden av leggen med vektløfter holder en vektstang i hendene for motstand. Trene ryggmuskelen, kalt trapezius, må du trekke, eller roing, bevegelser. Løftestropper sikre i hendene til vekten trekke maskinen.