Digidexo.com

Hvordan komme i form til bikinisesongen

Hvordan komme i form til bikinisesongen


Ok, damer, er tiden nå! Hvis du er lei av å dekke opp i frumpy ett stykke badedrakter, eller gjemmer seg under cover-ups, endre utseendet på kroppen din. Ta turen til stranden med tillit i det fantastisk bikini som har blitt sittende i skuffen din. Ta en titt på denne artikkelen for tips.

Hvordan komme i form til bikinisesongen

•  Få seriøs om toning opp kroppen din og miste vekt. Lag en treningsøkt kalenderen og planlegge en tid hver dag til å treffe gym. Når du treffer gym, trene i en time minst. Ta en hardtslående cardio klasse som STEP, cardio-dansekurs og ri klasser, deretter følger den opp med en toning klasse som Pilates, skulptur, yoga eller abs.

Endre din diett. Hvis du fyller opp på fast food noen dager i uken, kutte ut av kostholdet ditt. Spis sunt og fylle opp på grønnsaker, frukt, magert kjøtt og fisk. Velg en diett plan som fungerer for deg og hold deg til den.

melde deg på et bikini boot camp eller trene boot camp. Disse kan variere fra én uke til seks uker, og hjelpe de som trenger litt ekstra motivasjon til å komme tilbake på sporet. Søk etter trening boot camp i ditt område ved å gjøre et Google-søk etter "trening boot camp", "byen din."

Leie en personlig trener og trene med dem minst to ganger i uken. Personlige trenere hjelpe sine kunder med å oppnå de resultatene de ønsker, og de vil motivere og presse kunder for å få disse resultatene.

Dra til stranden for ekstra inspirasjon og kjøre på stranden. Dette er en flott måte å forbrenne kalorier, siden det er vanskelig å kjøre på sand, og du kan ta en dukkert i vannet når du er ferdig med løpeturen.

Rådfør deg med en ernæring. Hvis du trenger hjelp med en diett plan, er dette den beste måten å gå. Ofte den beste dietten ikke sentrere ikke på savn, men bare spise sunnere som en livsstil.