Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat Uten en Mageplastikk

Hvordan å miste Belly Fat Uten en Mageplastikk


Overflødig magefett tar en farlig toll på både menn og kvinner, så det kan i betydelig grad øke risikoen for sykdommer, for eksempel hjertesykdommer, diabetes, høyt blodtrykk og hjerneslag. Ifølge Mayo Clinic, en midje på 40 inches eller under for menn og 35 inches eller under for kvinner beviser ideell og bidrar til å redusere helserisiko. For å holde din midsection mindre, trenger du ikke drastisk kirurgi, skjønt. En livsstil med fokus på generelle helse gjennom riktig ernæring og trening vil hjelpe deg å miste buk fett og holde den av.

Hvordan å miste Belly Fat Uten en Mageplastikk

Mål midjen din med et målebånd for å få en første idé om ditt utgangspunkt. Skriv ned denne målingen og gjenta hver så ofte å kartlegge utviklingen.

Begynn en øvelse som fokuserer på en blanding av hjerte-øvelser og styrketrening. The US Department of Health and Human Services anbefaler minst 150 minutter med moderat trening og 75 minutter med intens trening på en ukentlig basis, sammen med to dager med styrketrening. Eksempler på moderat trening inkluderer turgåing, rengjøring i hjemmet og hagearbeid. Intens trening omfatter løping, svømming eller hoppe tau. Styrketrening innebærer å løfte vekter, gjør push-ups eller tunge løft. I tillegg vil spot-øvelser som abdominal crunches bidra til å tone og stramme muskler. Husk at målet øvelser alene vil ikke spikke midjen din - i stedet fokusere på generelle helse og fitness for de beste resultatene.

Følg et ernæringsprogram sentrert på sunn mat. En diett rik på ubehandlet mat som frukt, nøtter, grønnsaker og magert kjøtt gir betydelige næringsstoffer til kroppen din uten ekstra fett og kalorier ofte finnes i forberedt og / eller frosne måltider.

Skjær ut sukkerholdige drikker som brus som, når forbrukes kontinuerlig over tid, i betydelig grad kan pakke på pounds. I gjennomsnitt, amerikanere drikke ca 20 oz. av brus hver dag. I stedet velger diett brus eller enda bedre - vann eller melk.

Redusere porsjonsstørrelser, spesielt når du spiser på en restaurant hvor du kan ikke vite hvor mange kalorier er i en tallerken. Mindre del størrelser hjelpe deg å kutte kalorier, en viktig del av noe vekttap og vedlikeholdsprogram.

Hint

  • Utøve eller lage mat med et familiemedlem eller en venn.
  • Bli med i en støttegruppe for å bli oppmuntret og fokusert.
  • Ta en ny yoga eller aerobic klasse for å holde treningsøktene interessant og morsomt.
  • Rådfør deg med din lege før du starter en ny næring eller treningsprogram.