Digidexo.com

Å miste vekt Stadig

Å miste vekt Stadig


Det er en grunn til kjepphest dietter og raske reparasjoner er så populære i vekttap verden - når du ønsker å slippe pounds, vil du det å være rask og smertefri. Dessverre, mens quick-fix dietter kan være effektive på kort sikt, de nesten aldri produsere jevn, langsiktig vekttap og vedlikehold. Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt og opprettholde en sunnere livsstil, det er langsom og jevn som vinner løpet.

Drastiske Diet Farer

Det er fristende å engasjere seg i det krasj diett - den som krever at du tungt begrense kalorier eller fjerne en hel matvaregruppe fra dine måltider. Men Cleveland Clinic advarer at slike drastiske dietter kan være farlig. Mens de kan produsere kortvarige resultater, kan de også frata kroppen din de næringsstoffene den trenger for å være sunn. Endringene i kostholdet ditt er ofte så drastisk at dietten er nesten umulig å opprettholde. Snart vil du være tilbake til gamle vaner og du vil sannsynligvis få tilbake noen vekt tapt, og det er derfor jevn, sunn vekt-tap taktikk er alltid best.

Bedre ernæring

Det er vanlig å knytte vekttap med å gå sulten - ideen om at å miste vekt krever at du sulte deg selv kan være en av de store veisperringer i å jobbe mot en sunn vekt. Men Centers for Disease Control and Prevention påpeker at jevn vekttap er ikke om å sulte, men å gjøre smartere ernæring valg. Se etter matvarer som er lav i kalorier, sukker og mettet fett, men høy i ernæringsmessig verdi, som protein og fiber. Bytte ut en candy bar for en bolle med kutt frukt, for eksempel, vil holde deg mett samtidig bidra til å redusere kaloriinntaket ditt for mer bærekraftig vekttap.

Daglig mosjon

En kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Det betyr at for å miste 1 kilo per uke - en perfekt sunn, jevn og bærekraftig mål - du trenger for å lage en 500-kalori underskudd mellom kalorier forbrukes og kalorier brent hver dag i en uke. Mens spise lavere kalorifattig mat kan definitivt hjelpe, hjelpemidler fysisk trening disse innsats for å hjelpe deg å se jevn resultater. Sikt i minst 30 minutter med kardio, fem dager per uke, pluss to dager med styrketrening. Du trenger ikke å kondensere all din trening i ett daglige treningsøkten - bare retooling dine vaner mot en mer aktiv livsstil kan hjelpe, som å gå mer enn du kjører.

Vekt-tap Plateau

Selv de mest pliktoppfyllende av vekt-tap entusiaster kan treffe et platå etter uker med jevn vekttap. Hvis du finner ut at din fremgang har stoppet opp, kan det være på tide å revurdere din innsats, foreslår MayoClinic.com. Du kan bli snacking mer enn du burde eller kunne ha råd til å jobbe hardere på treningsstudioet. Ved å øke din innsats for å matche din forbedret kosthold og treningsprogram, kan du bryte gjennom et platå for å fortsette din vekt-tap reisen.