Digidexo.com

Hvordan kle å unngå vektøkning

Hvordan kle å unngå vektøkning


Du lurer kanskje på om klærne gjør du ser fett - men hva er mer sannsynlig er at du får fett på grunn av klærne. Løstsittende, tilgivende klær gjør det lettere å gi inn i fristelse. Det finnes måter du kan kle å unngå vektøkning, skjønt. Her er hvordan du skal kle deg selv mager.

Hvordan kle å unngå vektøkning

•  Kjøpe nye klær så snart slanking og trening innsats bringe deg ned av en størrelse. Hvis du har masse plass i klærne dine, kan du ende opp med å få vekten tilbake siden du ikke vil føle presset av en stram linning fortelle deg å bremse ned på osten frites.

bli kvitt noe elastisk eller snøring i garderoben din. Også forvise løs, flowy kjoler som ikke har en definert midje. Disse klærne kan være komfortabel, og selv fasjonable, men de kan romme opp til en 30 kilos vekt gevinst i noen tilfeller. Du ønsker å finne klær som ikke passer deg hvis du får 10 pounds - eller enda mindre.

Kjøp bukser som lukker med glidelås og knapp eller snaps. Sørg for at de er din nåværende størrelse uten mye rom for vektøkning. Du ønsker ikke at de skal være for stram, men du egentlig ikke bør være i stand til å bære dem komfortabelt hvis du får mer enn noen få pounds på grunn av PMS eller et salt måltid.

Velg knappen ned bluser i stedet for tees eller strikk topper - montert og i riktig størrelse. Unngå elastiske stoffer som mikrofiber og Lycra.

Få målt for en riktig BH-størrelse, noe som vil være nødvendig hvis du har mistet mye vekt. Kontroller at båndbredde er spesielt nøyaktig. Lukk alltid din bra på midten innstillingen. Du vil være bevisst på tetthet rundt ryggen hvis bh vokser tett på grunn av vektøkning.