Digidexo.com

Lunchbox Ideer for å miste vekt

Lunchbox Ideer for å miste vekt


Enten du følger Lunch Box Diet, brun bag det og spise ved skrivebordet eller pakke lunsj for litt lubben avkom, det er vekttap prinsipper for å vurdere. De er de samme ideene som danner et sunt kosthold, bare nærmet med måtehold. Frukt er bærbar, men ikke i små kopper med sukkerholdig sirup. Hopp chips og knase litt selleri. Du kan spise balansert og få vekten til å balansere, også, hvis du ser hva du tar til lunsj.

Mayo Clinic Anbefalinger

Ernæringseksperter ved Mayo Clinic sier tradisjonelle lunsj valg kan fungere for en vekt-tap diett. For skolemat, pakke hel-korn brød for smørbrød eller bruk pitabrød eller tortillas. Skjær opp frukt og grønnsaker i biter store biter slik at de vil bli spist og ikke dumpet i søpla. Send yoghurt for å dyppe frukt og du har opprettet en kul og morsom måltid med god ernæring. Peanøttsmør og syltetøy smørbrød er bra, bare bruke 100 prosent all frukt syltetøy, økologisk lav eller ingen sukker peanøttsmør og grovt brød. Ta med en sekk med sunn tørr kornblanding blandet med nøtter og tørket frukt for en matbit. Lettmelk gir kalsium, men det gjør ost hvis matboksen barnet ikke vil drikke melk. En tilfredsstillende lunsj med sunn mat valg skaper vaner for en levetid og trimmer fast-food og snack-mat pounds.

Harvard Healthy Eating Pyramid

Ta vare på din egen mid-dag måltid med samme oppmerksomhet du overdådige på barna. Brun bag det å kutte høyt natrium fra take-out og fettet fra fast food. Harvard Food Pyramid gir en god struktur for diett måltider. Pakk en salat med magert fjærfe eller grillet fisk og en enkel vinaigrette dressing. Hopp krutonger men legge til et par små hunks av ost. Epler er bærbart og lastet med fiber og ernæring. Har din med fettfattig yoghurt, drysset med hel-korn frokostblanding eller noen hakkede rå nøtter. Drikk vann. Hvis du vil ha litt smak og sunne antioksidanter, pakke en termos med grønn te. Harvard anbefaler en base av komplekse karbohydrater fra frukt og grønnsaker og komplett unngåelse av alle transfett i din vekt-tap - eller noen - diett.

The Lunch Box Diet

Fad dietter vil være med oss ​​så lenge som overskytende pounds. The Lunch Box Diet feide over dammen fra en personlig trener i England, komplett med kjendis Anbefalinger og en gimmick. Men anbefalingene for å beite på en matboks fylt med hjerte-sunn mat var spot on, selv om vitenskapen var litt ustø. Den del kontroll råd manglet, og dietten hadde ingen forsøk på å balansere frokost og middag. Matpakken på denne dietten gir det viktigste måltidet av dagen, spist hele dagen. Den inneholder 60 prosent komplekse karbohydrater, som friske, rå grønnsaker, og om lag 30 prosent protein og 10 prosent fett. Det kommer ganske nær Mayo Clinic anbefalinger for et sunt daglig kosthold, om du prøver å gå ned i vekt eller ikke.

Sikker skolemat

Hold matboks fare trygt og sin sunne fordelene vil være mer attraktivt for skolebarn. Når de spiser sin sunn lunsj, er det mindre sannsynlig å kreve snacks.The amerikanske Dietetics Association gir noen retningslinjer for sanitære vekttap lunsjer. Prøv å lage lunsjer på morgenen før skolen for optimal friskhet og smak, og hvis det ikke er mulig, bør du oppbevare dem i kjøleskapet over natten for å unngå svinn. Vask frukt og grønnsaker for å fjerne eventuelle plantevernmidler eller bakterier som kan spre seg, selv om du fjerner skinn. Lær barna å kaste rester. De vil ødelegge og bør ikke snacked på etter skolen. Tuck en hånd sanitizer i matboks og en halvert kiwi eller en appelsin for å hjelpe avverge forkjølelse og influensa.