Digidexo.com

Hvordan å slanke seg på en dag

Hvordan å slanke seg på en dag


Hvis vi kunne få vekten av så fort vi satte den på, ville det være en perfekt verden. Slanking ned på en dag er mulig på noen måter som det finnes triks for å gjøre kroppen din vises mindre og vaner du kan innlemme å miste et par pounds i en 24-timers periode. Drikker mer vann, velge rett garderobe, får noen ekstra timer søvn og selv stående rett opp kan hjelpe deg å slanke seg på en dag.

Hvordan å slanke seg på en dag

•  Skru opp vannflasken. Tror "8 x 8" og drikke åtte glass vann daglig, åtte gram per glass. Ikke bare gjør dette flush giftstoffer fra kroppen din, det hjelper også øke vekttap. Du vil dukke slankere med en gang fordi du ikke vil være oppsvulmet fra beholde overflødig væske.

Forbedre din holdning. Stå oppreist med skuldrene tilbake og hodet holdes høyt; du vil umiddelbart vises slankere. Forbedret holdning ikke bare gjør at du ser slankere, resulterer det også i økt selvtillit. Når du står rett, du naturlig har en tendens til å trekke magen inn ved å stramme de bukmuskulatur.

3 bruke den godt. Kle på en måte som smigrer din figur, og du vil umiddelbart se slankere. Velg klær som passer godt, ikke for stramt eller for løst. Grøft horisontale striper som gjør at du ser bredere. Fremhev de positive attributtene til din kroppsform med stiler som trekker oppmerksomhet til de områder og styre unna klær som understreker områder du ønsker å forbedre. For eksempel, hvis du har store lår, du ville ikke ønsker å ha et par skinny jeans som fokuserer på bena.

Løft sag. Kvinner kan umiddelbart se 10 pounds lettere med riktig BH. Hvis brystene sag, finne en vellaget, støttende BH som passer ordentlig. Når tvillingene er opp der de hører hjemme, vil du stå høyere og automatisk føle slankere.

sove det av. Få nok hvile, og du vil se og føle slankere. Mangel på søvn gjør deg vises oppsvulmet og tyngre. Tilstrekkelig søvn hjelper også deg å miste vekt raskere. Som kroppen din går inn i en dyp hvilemodus, er et veksthormon som skilles. Jo mer veksthormon i systemet, jo bedre din muskelmasse, som hjelpemidler i kaloriforbrenningen.

Hint

  • Unngå kjepphest dietter. Vekttap fra disse quick fix dietter er vanligvis forbigående, og du kan til og med ende opp med å få mer tilbake enn du i utgangspunktet tapt.